Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kris Richard:”Ne vom pregăti pentru meciul împotriva lor ca și cum ar ocupa primul loc în clasament”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
31.03.2018

kris richard oradea pitesti

CSM CSU Oradea joacă astăzi în Sala Antonio Alexe cu BCM U Pitești, în runda a doua a Top 6 LNBM. 

Americanul Kris Richard, unul dintre cei mai importanți oameni din angrenajul formației lui Cristian Achim, a vorbit pentru site-ul nostru despre partida cu piteștenii. 

Tocmai v-ați întors după o victorie grea împotriva celor de la BC SCM Timișoara, meci care a semănat foarte mult la început cu înfrângerea contra celor de la Steaua CSM Eximbank București, unde ați condus tot meciul, dar pe final ați fost depășiți. A fost dificil să lăsăți în urmă meciul cu Steaua și să înfruntați gândurile inevitabile că istoria s-ar putea repeta?

“Cred că pentru a putea fi întodeauna eficient pe teren, este o prioritate ca una din calitățile principale ale unui jucător este de a trece rapid peste critici, atât cele exterioare, cât și cele interioare. Am învățat din greșelile noastre și am reușit să reparăm câteva lucruri care, fără dubii, ne-au oferit oportunitatea de a câștigă de această dată.”

Ce crezi despre următoarea voastră provocare, împotriva celor de la BCM U Pitești? Vă așteptați la un meci mai ușor având în vedere că ocupă ultima poziție în top 6 și, de asemenea, aveți 2 victorii din 2 meciuri jucate împotriva lor în acest sezon?

“BCM U Pitești este o echipa foarte bună și cu siguranță nu putem subestima abilitatea lor de joc, ca un întreg. Ne vom pregăti pentru meciul împotriva lor ca și cum ar ocupa primul loc în clasament.”

Cât despre campionatul din România, Kris a declarat că, din punctul său de vedere, este un campionat extrem de competitiv.

Kris Richard este unul dintre cei mai importanți jucători ai oradenilor și are în acest sezon medii impresionante de 13,1 puncte, 3,4 recuperări și 3,0 pase decisive, pentru un indice de eficientă de 15,7. Partida contra celor de la BCM U Pitești va avea loc sâmbătă, 31 martie, începând cu orele 17:15 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 4.

*foto: Roby Boroș

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    ce a ajuns suta in ziua de azi...
    Foarte bine, astazi mergem sa vedem "suta" pe care le-o dam "baietilor de pe locul intai"! Si tot asa pana la capat de Campionat! Hai Oradea!

    cu 6 ani în urmă (31.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!