Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kris Richard, o nouă prestație foarte bună în meciul contra celor de la CSM Steaua Eximbank

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
25.03.2018

kris richard steaua oradea

Ultimul meci din prima fază a sezonului regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin dintre CSM CSU Oradea și CSM Steaua Eximbank București a oferit un spectacol demn de urmărit de ambele părți și, într-un final, s-a încheiat cu victoria steliștilor, scor 85-80 (12-14, 30-25, 14-24, 29-17).

Cel mai bun jucător al partidei, în ciuda înfrângerii, a fost de departe fundașul orădenilor, Kris Richard. În 34:32 minute petrecute pe parchet acesta a fost marcatorul a 24 de puncte, cu un procent de 86% la aruncările de 2 puncte (6/7), 50% la aruncările de 3 puncte (2/4) și 67% la linia aruncarilor libere (6/9). De asemenea, a adăugat și 5 recuperări (2 ofensive, 3 defensive) și 3 pase decisive, totalizând un indice de eficientă de 27.

Ajuns la CSM CSU Oradea la jumătatea acestei prime faze a campionatului, cu debutul pe 4 ianuarie 2018, americanul are în acest sezon medii de 12,8 puncte, 3,4 recuperări și 2,9 pase decisive pe meci, pentru un indice de eficientă de 15,1. De asemenea, a fost la doar un punct de a își egala recordul stagional, reușit împotriva celor de la BC CSM Timișoara.

CSM CSU Oradea ocupă în acest moment locul 4 în clasament, cu un bilanț de 15 victorii și 7 înfrângeri, pentru un total de 37 puncte și se află la egalitate cu BC CSM Timișoara și CSM Steaua Eximbank București.

Elevii lui Cristian Achim urmează să își înceapă aventura în Top 6 în deplasare împotriva celor de la BC SCM Timișoara.

*foto: Roby Boroș/ facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!