Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kris Richard, perfect în primul sfert în fața celor de la SCM Timișoara

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
17.03.2019

kris

Sâmbătă, 16 martie, CSM Oradea a obținut a 3-a victorie consecutivă în “Top 6”, a 4-a incluzând și succesul din Cupa României, de pe teren propriu, contra  CSA Steaua. Elevii lui Cristian Achim au dominat de la început până la final partida din Sala Constantin Jude și s-au impus în fața celor de la SCM Timișoara la o diferență de 7 puncte, scor 83-90.

Kris Richard a fost cel mai eficient jucător al oaspeților. După 25:41 de minute petrecute în teren, acesta a încheiat partida cu un procentaj de 100% din acțiune, având 7/7 la aruncările de 2 puncte, fără să încerce să înscrie vreo aruncare de la mare distanță, iar la linia de libere a înregistrat un procentaj de 50%(1/2), pentru un total de 15 puncte.La acestea, americanul a adăugat 3 recuperări( una ofensivă, două defensive ) și 2 mingi câștigate, ajungând la un indice de eficiență de 18.

Un lucru important de menționat este faptul că jucătorul lui CSM CSU Oradea a fost protagonistul primului sfert, fiind cel care a declanșat jocul foarte bun arătat de echipa sa în această partidă. 12 din totalul de 15 puncte au fost înscrise de Richard în acest sfert, urmând ca apoi să fie odihnit de Cristian Achim până în finalul sfertului secund, când și-a mai trecut în cont încă 2 puncte.

De asemenea, se pare că SCM Timișoara este “adversarul perfect” pentru unul din oamenii de baza ai lui Cristian Achim. În al doilea an petrecut alături de “leii roșii”, fundașul  deține un season high de 32 de puncte , la care a adăugat 3 recuperări și o pasă decisivă, tot împotriva alb-violeților, în înfrângerea suferită pe teren propriu, în “Top 6”.

În acest sezon competițional, Kris Richard are medii de 17 puncte, 3.7 recuperări și 2.3 pase decisive pe meci în LNBM și medii de 16 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă în Cupa României.

 

 

*SURSA foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!