Stiri

Kristopher Richard, cel mai bun marcator în înfrângerea cu Karhu Basket

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
20.09.2018

kris richard oradea karhu

CSM CSU Oradea începe drumul în Champions League din sezonul 2018-2019 cu o înfrângere dureroasă în fațacelor de la Karhu Basket. Orădenii au revenit de la vestiare cu un deficit de 9 puncte și au reușit să revină în partidă  înainte de sfertul decisive, însă scorul final a fost în favoarea finlandezilor, 87-84 (22-22, 23-14, 17-25, 25-23).

Unul din cei mai importanți jucători ai oaspeților a fost Kristopher Richard. Americanul a fost marcatorul a 20 de puncte, cu procentaje de 50% la aruncările de 2 puncte (4/8), 33.3% la aruncările de 3 puncte (3/9) și 75% la linia de libere (3/4). La acestea a adăugat 6 recuperări (2 ofensive și 4 defensive), pentru un indice de eficientă de 15.

S-a remarcat, de asemenea, Arturas Valeika, jucător ce a fost la doar 2 puncte de un double-double. Acesta a avut procentaje de 40% la aruncările de 2 puncte (2/5) și 67% la linia de libere (4/6). Pe lângă acestea, a mai reușit 10 recuperări (3 ofensive, 7 defensive) și o pasă decisivă, pentru un indice de eficientă de 16.

CSM CSU Oradea urmează să dispute meciul retur sâmbătă, 22 septembrie, meci ce se va disputa pe teren propriu, în Arena Antonio Alexe. Elevii lui Cristian Achim trebuie să reușească o victorie la o diferența de cel puțin 4 puncte pentru a accede în turul 2 din Basketball Champions League.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!