Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyle Shiloh: „Atitudinea neprofesionistă a BC Timișoara afectează întreaga imagine a ligii din România”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.09.2016

BC Timișoara în duelul cu Energia Târgu Jiu, singurele meciuri în care bănățenii au evoluat în formulă completă.

După Bogdan Popescu, Derrick Low și Hristo Nikolov, a venit rândul lui Kyle Shiloh să vorbească despre situația ivită la BC Timișoara. Sportivul de origine americană a decis să își încheie cariera în glorie, după ce a cucerit titlul de campion al Finlandei alături de formația Kouvot Kouvola. Shiloh a terminat stagiunea cu o medie de 12.3 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive și 1.4 mingi câștigate per meci cu procentaje de 49.3% de la două puncte, 36.6% din afara semicercului respectiv 72% de la libere.

Sportivul s-a arătat dezamăgit de atitudinea conducerii bănățene afirmând că aceasta afectează toate echipele din Liga Națională de Baschet masculin. 

Este deja cunoscută situațiea mea și a colegilor mei pe care am întâmpinat-o sezonul trecut la BC Timișoara. Am fost obligați să părăsim clubul deoarece se afla în incapacitatea de a ne plăti. Am plecat, înțelegând situația ivită, cu o înțelegere scrisă că pentru ceea ce am lucrat vom fi plătiți în câteva luni. A trecut un an și nimic nu s-a rezolvat. Cu toate acestea în actualul club funcționează aceași membri ai administrației care au fost prezenți în perioada noastră petrecută la Timișoara. Când ne-am cerut drepturile am fost mințiți fără jenă atât despre primirea banilor cât și despre perioada când trebuiau plătite salariile datorate. După un timp am realizat că este doar o metodă folosită de club pentru a trece prin problemă, de a încerca să „uite” de datoriile către noi.

Cred că atitudinea neprofesionistă a clubului afectează negativ întreaga imagine a ligii din România, ca un tot întreg, ceea ce nu este corect față de celelalte cluburi care funcționează după principiul bunei credințe. În orice caz noi nu ne vom odihni, nu ne vom opri până când nu vom primi ceea ce ne este datorat în urma muncii noastre. Clubul trebuie ținut responsabil pentru acțiunile și decizile asumate.

Acestea sunt opinile noastre personale, indiferent dacă unora le place mai mult sau mai puțin.

Mai citiți și:

Ilie Trițoiu: „Sunt articole fabricate, nu au legătură cu realitatea. Eu sunt înjurat fără să am nicio vină”

Hristo Nikolov: „Declarația managerului bănățean este dubioasă și neprofesionistă”

Ilie Trițoiu: „Cei care au de primit bani nu ne-au ajutat cu nimic. Ar trebui ca vechea administraţie să lămurească situaţia lor”

Derrick Low: “Suntem uniți și vom merge până în pânzele albe împotriva clubului și a oamenilor fără onoare de la Timișoara”

Bogdan Popescu: “Îmi doream să mă retrag de la BC Timișoara. Nu e fair-play ce se întâmplă”

BC Timișoara, obligată la plata a 20.000 de USD către Derrick Low

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!