Stiri

Kyle Shiloh a semnat în Polonia cu Energa Czarni Slupsk

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.07.2014

După un sezon și jumătate petrecut la Gaz Metan Mediaș, fundașul Kyle Shiloh a ales să-și continue cariera în Polonia la Energa Czarni Slupsk. Formația polonează a mai acontat în această perioadă un fost jucător din LNBM, este vorba despre Will Franklin, fostul conducător de joc a lui CSM Oradea.

În sezonul trecut la Gaz Metan Mediaș, Kyle Shiloh a jucat 22 de meciuri în LNBM, în care a avut medii de 12.6 puncte, 5.4 recuperări și 3.5 pase decisive pentru o eficiență de 14.2 unități. În EuroChallenge, jucătorul ajuns la 29 de ani a bifat 11 prezențe în care a adunat medii de 14.5 puncte, 5.5 recuperări și 2.6 pase decisive.

În perioada petrecută în România, Kyle Shiloh a reușit să cucerească o Cupă a României în sezonul 2012/13. De-a lungul carierei sale, americanul a mai jucat în Finlanda, Franța dar și în NBA D-League.

Pe lângă Shiloh, Energa Czarni Slupsk a mai adus un jucător în persoana lui Bojan Trajkovski. Macedoneanul măsoară 2.06 și este extremă de forță. Acesta va face echipă cei doi americani care au jucat în Liga Națională în sezoanele trecute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!