Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes, mesaj elogios despre Porter Troupe pe Instagram (FOTO)

Valentin Todea

Valentin Todea
08.11.2018

U-BT Cluj-Napoca și SCMU Craiova și-au dat întâlnire luni în BT Arena din orașul de pe Someș, clujenii având câștig de cauză cu scorul de 95-68. Cu această ocazie, doi dintre cei mai cunoscuți străini angrenați în LNBM, Kyndall Dykes și Porter Troupe, s-au duelat din nou pe terenul de joc.

Baschetbalistul de la U-Banca Transilvania a încheiat disputa cu 24 de puncte marcate, 4 recuperări, 3 assist-uri și 2 intercepții, în timp ce jucătorul Craiovei a adunat 13 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție în 34 de minute jucate, cele mai multe dintre sportivii ambelor combatante.

După meci, Dykes a postat pe rețeaua de socializare Instagram o fotografie cu cei doi în care acesta se apăra în fața lui Troupe, alături de mesajul: „Am un respect enorm pentru Porter Troupe și jocul său, e mereu o bătălie împotriva lui când ne încălțăm pentru joc”. Răspunsul „amicului” Troupe nu s-a lăsat așteptat, fundașul oferind replica prin intermediul aceleiași aplicații, oferindu-și aprecierea pentru lauda venită din partea lui Dykes. (vezi galeria foto)

Într-un interviu acordat în presa din România acum doi ani, Troupe îl menționa pe Dykes ca fiind unul dintre cei mai puternici adversari din punct de vedere defensiv.

Kyndall Dykes a ajuns în campionatul românesc în sezonul 2009-2010, semnând o înțelegere cu U-Banca Transilvania, formație alături de care a cucerit două titluri naționale (2011, 2017), două Cupe ale României (2016, 2017) și două SuperCupe ale României (2016, 2018). În țara noastră, a mai evoluat pentru BC Mureș Târgu Mureș în sezonul 2014-2015.

În vârstă de 35 de ani, Porter Troupe este unul dintre cei mai longevivi străini din Liga Națională, unde a semnat primul angajament în anul 2008, la Energia Târgu Jiu. Acesta se află la cel de-al nouălea sezon în România și a mai jucat în campionatul nostru pentru CSM Steaua EximBank (2015-2016) și BCM U Pitești (2017-2018). În anul 2014, acesta a cucerit trofeul Cupei României în echipamentul celor de la Energia Târgu Jiu, iar în 2015 s-a clasat pe locul trei în FIBA EuroChallenge alături de aceeași formație.

*Foto principală: Boo Hoo Photo

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!