Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: „În acestă seară nu au mers lucrurile în modul nostru”

Valentin Todea, Bogdan Isailă

Valentin Todea, Bogdan Isailă
16.11.2018

U-Banca Transilvania s-a văzut înfrântă la Sibiu, scor 85-74, după un început slab de partidă. La finalul confruntării, jucătorul clujenilor, Kyndall Dykes, și-a oferit opinia despre încleștarea din arena sibiană:

A fost un meci bun, intens, între rivali. Ei au avut o perioadă mai bună, și-au făcut jocul și și-au transformat aruncările. Am avut și noi run-uri, dar prea târziu, am avut nevoie de multă energie pentru a reveni în joc. În această seară nu au mers lucrurile în modul nostru.

Cât de dificil este pentru tine să joci împotriva unui public ca acesta?

Nu e dificil, această atmosferă ne dă energie, o sală în care oamenii sunt împotriva noastră. În anumite momentele ale jocului, ne-a ajutat. Ne place această situație. Într-un fel i-a ajutat și pe ei, atunci când au avut mai multe aruncări reușite, spectatorii au reacționat pozitiv și acest lucru le-a dat un suflu pozitiv. Ne plac aceste jocuri, galeria și intensitatea.

Cum vezi rivalitatea cu CSU Sibiu?

Mă pregătesc pentru meci la fel cum o fac pentru fiecare partidă, nu vrei să-ți schimbi gândirea pentru că este împotriva unei echipe rivale, sau pentru că meciul este sold-out. Încerc să joc la fel de fiecare dată și să câștig, dar astăzi nu ne-a ieșit. Mergem acasă, analizăm ce s-a întâmplat și corectăm lucrurile pentru următorul adversar.

Vorbind despre starea lui fizică, Dykes a menționat:

Am doar niște crampe, a fos un joc foarte intens și am avut ceva probleme, dar sunt în regulă, nu e o accidentare serioasă.

*Foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!