Stiri

Kyndall Dykes și Vlad Moldoveanu, cei mai eficienți oameni ai Clujului în înfrângerea din Israel

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.10.2018

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a pierdut fără drept de apel manșa tur cu israelienii de la Ironi Ness Ziona din preliminariile FIBA Europe Cup, la 13 puncte diferență, scor final 78-91. 

Echipa antrenată de Mihai Silvășan a avut o evoluție modestă în Israel, având cu 15 recuperări mai puțin decât adversarii și un procentaj de doar 33% din dreptul liniei de fault cu 2 marcate din 6 încercate, în timp ce Ziona a strâns un procentaj de 87% cu 13 din 15. 

Cei mai buni oameni din tabăra Clujului în acest meci au fost Kyndall Dykes și Vlad Moldoveanu, chiar ce doi jucători care au revenit în această vară la gruparea de sub Feleac. Americanul Dykes a încheiat disputa cu 14 puncte, 3 recuperări, 5 pase decisive, 1 intercepție și 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 15 unități. De cealaltă parte, Moldoveanu și-a trecut în cont 13 puncte, 4 recuperări, 1 pasă decisivă, 1 capac și 1 minge pierdută, având un coeficient la productivitate de 15 unități. 

Cei doi au fost urmați tot de o nouă achiziție, bulgarul Stanimir Marinov, care a încheiat partida cu 11 puncte marcate, în timp ce restul punctelor au venit pe mâna jucătorilor Nandor Kuti 8, Jason Washburn 8, Tony Easley 7, Aleksandar Rasic 5, Andrii Kalnichenko 4, Pedja Stamenkovic 4 și Rolland Torok 4.

Pentru Dykes, Moldoveanu și compania urmează acum două partide pe teren propriu și anume primul meci din campionat, sâmbătă, 6 octombrie, cu începere de la ora 19:00 în fața celor de la BCM U Pitești, respectiv miercuri, 10 octombrie, tot de la ora 19:00, returul cu Ironi Ness Ziona.

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!