Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: "A fost o bătălie grozavă"

Eduard Popa

Eduard Popa
19.03.2017

dykes steaua u bt

U BT Cluj-Napoca a reuşit să câştige duelul din etapa a cincea din Top 6 ul LNBM în compania celor de la Steaua CSM Eximbank, scor 80-75.

Kyndall Dykes, unul dintre cei mai importanţi oameni ai clujenilor în această victorie, s-a arătat bucuros de prestaţia echipei sale:

"A fost un meci greu. Orice meci din Top 6 va fi o provocare pentru că toate formaţiile sunt echipe de playoff. Trebuie să te lupţi din greu, să ne facem jocul. Steaua este o echipă bună şi a fost o bătălie grozavă, dar noi am fost cei care am reuşit să câştigăm."

În ceea ce priveşte parţialul de 16-0 din sfertul trei, Dykes susţine că echipa sa a căutat un moment pentru a se distanţa de adversari:

"Ştiam că trebuie să ne distanţăm. Aveam nevoie de un run să batem această echipă. Au jucători buni, aruncători foarte buni, am avut nevoie de o secvenţă foarte bună de 2-3 minute ca să obţinem un avantaj confortabil şi am obţinut-o. Nu a fost uşor, dar am găsit o cale, am reuşit să marcăm când a trebuit."

Privitor la revenirea steliştilor din sfertul 4, jucătorul clujean a spus că se aştepta ca aceştia să revină şi că nu a avut emoţii:

"Nu, nu am avut emoţii. Ştiam că vor veni din urmă. Au unul dintre cei mai buni aruncători, în Runkauskas şi unul dintre cei mai buni pivoţi în Falker. Dar am fost calmi, am reuşit să îi oprim de două trei ori pe final de meci. Cum ne spune şi antrenorul nostru "Defense, defense". Aşa câştigi meciurile."

Dykes a înscris 20 de puncte, cu 8 recuperări, 4 pase decisive şi 3 intercepţii în duelul cu Steaua CSM Eximbank.

Următoarea partidă pentru U BT Cluj-Napoca va fi pe teren propriu, în compania celor de la CSM CSU Oradea.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!