Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: „Am luptat precum o adevărată echipă”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
12.01.2019

dykesU-BT Cluj Napoca reușește să își ia revanșa în fața celor de la CSU Sibiu, în meciul retur, pe teren propriu, scor final 84-80.

La conferința de presă ce a urmat după victoria obținută de clujeni, Kyndall Dykes a spus câteva cuvinte despre acest meci:

“A fost un meci spectaulos, dar, în același timp, foarte greu. Eram pregătiți pentru această partidă, știam că va fi un meci extrem de dificil, știam că sunt foarte puternici și, în special, că au un joc colectiv foarte bun, joacă precum o adevărată echipa. Știam că lupta până în ultima secundă, iar noi am acceptat această provocare, de a încerca să îi oprim pe teren propriu.

Am luptat precum o adevărată echipă, doar așa am reușit să bifăm victoria.”

În 26:15 minute petrecute în teren, Kyndall a avut procentaje de 58% la atruncarile de 2 puncte(7/12), 100% la aruncările de la mare distanță(2/2) și 66% la linia de libere(4/6). La acestea a adăugat 4 recuperări și 5 pase decisive, totalizând pentru un indice de 28.

În acest sezon, americanul are medii de 19.7 puncte, 3.9 recuperări și 3.5 pase decisive pe meci.

Astfel, U-BT Cluj Napoca încheie prima fază a campionatului pe poziția a 2-a în clasament, cu 11 victorii și 3 înfrângeri, cu un total de 25 de puncte.

 

SURSA foto: www.u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!