Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: „Am multe arme în jurul meu, colegii mei trebuie respectați”

Eduard Popa

Eduard Popa
12.03.2019

dykes u bt cluj pitesti

U-BT Cluj va întâlni BCM U Pitești în a doua partidă în trei zile, după victoria dramatică din campionat, după o repriză de prelungiri.

Unul dintre eroii acelui meci, veteranul Kyndall Dykes, a prefațat acea partidă în cadrul unei conferințe de presă:

„Este un meci foarte important pentru noi. Vrem să ne calificăm în Final Four-ul Cupei României, este unul dintre obiectivele mele. Ne așteptăm ca Piteștiul să joace din nou dur, cum a făcut-o și aseară. Orice victorie ne aduce un plus de încredere, după meciul de aseară cu siguranță stăm bine la acest capitol.”

Cât despre faptul că a avut o prestație slabă în prima repriză a meciului, Dykes a spus:

 „Am multe arme în jurul meu, deci trebuie să îmi respecți colegii. Faptul că nu trebuie să fii atent doar la mine, mă ajută. Îi am pe Rasic, îl am pe Dorsey, sunt jucători pe care nu îi poți lăsa liberi.”

De asemenea, el a vorbit și despre faptul că îl are acum alături pe Alhaji Mohamed:

„Alhaji este un tip inteligent. Are foarte multă experiență. Lucrăm împreună să ajungem să jucăm din ce în ce mai bine. Deocamdată experiența noastră ne ajută să ne acomodăm unul cu celălalt.”

Partida tur dintre U-BT Cluj și BCM U Pitești va avea loc miercuri, de la ora 19:00. Meciul este transmis și de FRB Tv.

*foto: Manases Sandor/ u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!