Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: “E un sentiment incredibil”

Eduard Popa

Eduard Popa
27.05.2017

dykes

U BT Cluj a reușit să câștige finala Ligii Naționale de Baschet Masculin în fața celor de la Steaua CSM Eximbank București după 3 meciuri. Unul dintre cei mai importanți oameni ai lui U BT a fost americanul Kyndall Dykes.

Întrebat despre ceea ce simte după câștigarea LNBM, Dykes s-a arătat vizibil emoționat:  

A trebuit să respir adânc înainte să răspund la această întrebare. E o senzație incredibilă. Au fost 10 luni, am avut un singur obiectiv pe care l-am îndeplinit. E un lucru la care poți doar visa. Să joci în Europa, să câștigi toate trofeele, Cupa României, Liga Națională. E un sentiment incredibil.

Americanul a avut cuvinte de laudă pentru adversarul din finală:

Ba dimpotrivă, nu am avut un meci așa ușor. A trebuit să punem presiune pe noi să nu ne relaxăm în acest meci. Uneori am avut 10-12 puncte avans și ne relaxam și ei ne prindeau din urmă. Chiar și dacă aveam 15-20 puncte avans a trebuit să jucăm în această finală la capacitate maximă tot timpul, să alergăm, să jucăm agresiv. Au niște jucători senzaționali, Curry sau Runkauskas, care pot să pună multe puncte pe tabelă într-un timp extrem de scurt. Așa că a trebuit să luptăm să nu ne ieșim din ritm până la fluierul final!

Dykes a vorbit și despre relația specială pe care o are cu antrenorul Mihai Silvășan:

Am fost parte a echipei care a câștigat titlul acum 6 ani. Acum mă simt mult mai bine, mai ales cu Silvășan antrenor. Îl respect enorm. Am fost acolo și am câștigat titlul cu el când era jucător. Am câșitgat împreună titlul și din postura de coechipieri și din cea de antrenor și jucător. E o senzație unică.

U BT Cluj a câștigat meciul 3 al finalei LNBM în compania celor de la Steaua CSM Eximbank, scor 75-61 și a reușit să își adjudece cel de-al cincilea titlu din istorie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!