Stiri

Kyndall Dykes, cel mai bun marcator în ultima victorie a lui GSA Udine

Eduard Popa

Eduard Popa
11.12.2017

kyndall dykes u bt cluj

GSA Udine a reuşit a doua victorie consecutivă şi a şaptea în primele 10 etape din a doua ligă din Italia. Echipa lui Kyndall Dykes a trecut de UCC Piacenza, scor 54-53.

Fostul component al campioanei U-BT Cluj a fost cel mai bun marcator al echipei sale, cu 17 pct, reuşite în 35 de minute de joc. Dykes a mai adunat 5 recuperări şi 2 pase decisive, cu 8/14 din acţiune şi 1/1 de la libere, pentru un indice al eficienţei de +20.

A fost al optulea meci consecutiv în care Dykes a reuşit să înscrie cel puţin 10 puncte, fiind cel mai constant jucător al echipei sale în acest sezon. Kyndall are în actuala stagiune medii de 16,1 puncte, 4,1 recuperări şi 3 pase decisive în 32,8 minute pe meci.

Cu această victorie, GSA Udine reuşeşte să se menţină pe locul patru în liga a doua din Italia, cu 7 victorii şi 3 înfrângeri. Clasamentul este dominat clar de Alma Trieste, care are 10 victorii din tot atâtea partide.

*foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!