Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes, la cea mai bună prestație ofensivă a sezonului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.03.2017

U BT Cluj-Napoca își continuă parcursul bun din Liga Națională de Baschet Masculin. Formația condusă de Mihai Silvășan a câștigat pe terenul campioanei CSM CSU Oradea, scor 84-79, după un meci cu două reprize diferite. U BT Cluj-Napoca a avut în Kyndall Dykes o veritabilă armă ofensivă, acesta stabilindu-și un nou record personal stagional la puncte marcate.

Kyndall Dykes a fost folosit 35 de minute în partida de la Oradea. El a terminat cu 29 de puncte, 3 recuperări, o intercepție, un capac și un turnover. Americanul a încheiat cu 10/17 din acțiune (6/8 de la 2 puncte și 4/9 de la 3 puncte) și cu 5/7 de la linia de libere. Dykes a acumulat un index al eficienței de 24 de unități și +1 la capitolul „+/-”.

Kyndall Dykes a fost aproape să intre în grupul celor 6 jucători care au reușit marcheze minim 30 de puncte în acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Americanul are în acest sezon cifre de 16.6 puncte, 5.1 recuperări și 3.6 pase decisive pentru un indice al eficienței de 19.2 unități în aproximativ 31 de minute petrecute pe parchet.

foto: sportpictures.eu/ Mircea Roșca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!