Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes pleacă de la U-BT Cluj și va juca în Liban

Eduard Popa, David Istrate

Eduard Popa, David Istrate
27.06.2019

Kyndall Dykes pleacă de la U-BT Cluj și va juca în Liban

kyndall dykes pleaca u bt cluj

Joi, 27 iunie, U-BT Cluj-Napoca a anunțat pe site-ul oficial faptul că au încheiat colaborarea cu Kyndall Dykes. Veteranul american, care s-a dovedit din nou liderul trupei clujene, a semnat cu o „echipă din Liban”, anunță clujenii.

Din sursele totalbaschet, formația la care a ajuns Dykes ar fi Beirut Club, formație antrenată de către antrenorul sârb Miodrag Perisic. Sârbul a antrenat opt etape în ultimul sezon pe SCM Timișoara. Înainte de mandatul pe banca trupei de pe malul Begăi, Perisic a mai fost antrenor în România, la U-BT Cluj și CSU Sibiu.

Kyndall Dykes a fost singura constantă a clujenilor, într-un sezon sub așteptări și presărat de accidentări pentru U-BT. Dykes a jucat în 33 de meciuri în sezonul recent încheiat din LNBM, cu medii de 18,1 puncte, 4,5 recuperări și 3,2 pase decisive, totul pentru un indice al eficienței de +18,1. Kyndall a fost votat MVP-ul sezonului regulat LNBM de către cei de la eurobasket.com.

Până acum U-BT Cluj a confirmat doar faptul că le-au fost prelungite contractele lui Nandor Kuti și Andrei Calnicenco și aducerea reputatului tehnician muntenegrean, Dusko Vujosevic.

*foto: Valentin Todea

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mikki :

    in Romania
    nu cred ca va juca vreodata la alta echipa.

    cu 4 ani în urmă (27.06.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    .
    Sanse mari ca urmatorul transfer al lui Perisic sa fie Hardy...

    cu 4 ani în urmă (27.06.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Asa erau zvonurile saptamana trecuta - ca Hardy a semnat in Asia. Perisic s-a intors in Liban din primavara si de obicei prefera sa aduca jucatori pe care ii cunoaste. Acum 2 ani l-a luat pe Barnette de la Oradea.

      cu 4 ani în urmă (28.06.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu S C :

    Liban
    o fi fain la Beirut, mno nu te poti pune cu globalizarea. cica distractia ar fi la cote maxime acolo...in rest, sa fie bine!

    cu 4 ani în urmă (28.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!