Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF - Etapa 25 – MVP – Chelsey Lee

Paul Olar

Paul Olar
22.02.2015

Site-ul Total Baschet o desemnează pe Chelsey Lee de la Phoenix Galați drept MVP-ul rundei cu numărul XXV din Liga Națională de baschet feminin. Americanca și-a ajutat echipa să răpună pe CST BC Alexandria, scor 78-76.

Confruntarea a avut loc la Sala Sporturilor „Dunărea”, iar sportiva amintită a evoluat timp de 32:44 minute. Pivotul a intrat pe teren ca titular și a contabilizat 7/9 din interiorul semicercului, respectiv 2/2 de la nivelul liniei de pedeapsă, pentru un total de 16 puncte. Totodată, baschetbalista de peste ocean a înregistrat un double-double, grație celor 10 mingi recuperate.

Nu în ultimul rând, Lee a strâns 2 pase decisive și tot atâtea capace, cifrele sale formând un indice al eficienței de 28. Mai important decât statisticile este faptul că Chelsey a decis confruntarea cu Alexandria, printr-un buzzer-beater de senzație.

Fără nicio urmă de îndoială, jucătoarea născută în anul 1989 reprezintă principala gură de foc a trupei lui Theodosios Paralikas. Din acest punct de vedere, precizăm faptul că absolventa colegiului Rutgers University are medii stagionale de 19.0 puncte, 12.2 recuperări și 1.3 pase decisive.

Baschetbalista originară din Miami nu se află la primul titlu de MVP al sezonului curent. Astfel, trecem în revistă etapele II și XIV, când Lee a primit distincția amintită din partea site-ului nostru. 

*Foto: Florin Ady Image/www.fotografiigalati.blogspot.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!