Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF - Etapa 9 - MVP: Brankica Hadzovic

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.12.2018

Gazdele au câștigat toate cele trei partide din etapa a 9-a în grupa valorică A din Liga Națională de Baschet Feminin. Cel mai strâns meci a fost cel de la Arad, câștigat de FCC ICIM cu 85-73 în fața Olimpiei CSU Brașov. Brankica Hadzovic a fost cea mai bună jucătoare de pe teren, fiind lider la puncte, recuperări, pase decisive și eficiență în această rundă.

Brankica Hadzovic a fost integralistă în victoria celor de la FCC ICIM Arad cu Olimpia CSU Brașov. Sârboaica a marcat 31 de puncte (5/8 la șuturile din semicerc, 5/10 de la distanță și 6/8 de la linia de fault). A fost aproape de triple-double cu 13 recuperări (2 ofensive/11 defensive) și 8 pase decisive. Fundașul de 37 de ani a mai avut 3 greșeli personale, 6 faulturi scoase de la adversare, 1 turover și o intercepție, cu +42 indice al eficienței. Pentru această prestație, Brankica Hadzovic este MVP-ul etapei a 9-a.

Au reușit, din nou, prestații foarte bune pivoții Kristina Higgins și Brittany Denson. Higgins a bifat un nou double-double în campionat (18 puncte și 12 recuperări în 16:22 minute, cu +30 eficiență) în victoria campioanei ACS Sepsi SIC cu „U” Cluj. Brittany Denson (22 de puncte, 9 recuperări și 6 assist-uri în 35:21 minute, cu +28 eficiență) a fost cea mai bună marcatoare în succesul obținut de CSM Satu Mare cu CSM Târgoviște. De la învinse s-a remarcat Carla Bartee, de la Olimpia CSU Brașov (24 de puncte și 11 recuperări în 40 de minute, +29 eficiență).

O evoluție remarcabilă a reușit și Florina Stănici (Diaconu), în grupa valorică B. Fundașul de la Rapid a stabilit noul record stagional de puncte înscrise într-un meci din LNBF, cu cele 42 marcate la Târgu Secuiesc. A mai avut 5 recuperări, 2 pase decisive, 4 turnovers și 3 intercepții pentru +39 eficiență.

Performerele etapei a 9-a din grupa valorică A:

-Puncte: Brankica Hadzovic (FCC ICIM Arad) 31

-Recuperări: Brankica Hadzovic (FCC ICIM Arad) 13

-Pase decisive: Brankica Hadzovic (FCC ICIM Arad), Annemarie Godri Părău (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) 8

-Intercepții: Miljana Dzombeta (FCC ICIM Arad), Dlesha Lloyd (CSM Satu Mare) 5

-Capace: Dominique Allen (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) 3

-Eficiență: Brankica Hadzovic (FCC ICIM Arad) +42

Performerele etapei a 12-a din grupa valorică B:

-Puncte: Florina Stănici (Diaconu) (Rapid București) 42

-Recuperări: Iringo Debreczi (ACS KSE Târgu Secuiesc) 15

-Pase decisive: Chelsea Douglas (Phoenix Știința Constanța) 8

-Intercepții: Ruxandra Chiș (CSU CSM Oradea) 5

-Capace: Cristiana Cutaș (Phoenix Știința Constanța) 3

-Eficiență: Florina Stănici (Diaconu) (Rapid București) +39

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!