Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF – Etapa IV – MVP: Matea Tavic

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.10.2015

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe rămâne singura echipă din LNBF fără înfrângere după 4 etape scurse din noul sezon. Baschetbalistele pregătite de Zoran Mikes, vicecampioane en-titre, s-au impus pe terenul campioanei în exercițiu, CSM Târgoviște, la 11 puncte diferență, scor final 66-55. 

În opinia site-ului nostru, sportiva din spațiul ex-iugoslav a trupei din Sfântu Gheorghe, Matea Tivac, este MVP-ul etapei a 4-a din Liga Națională de Baschet Feminin, în urma unei prestații eficiente în fieful baschetbalistelor din Târgoviște. Venind de pe banca de rezerve și prezentă pe parchet preț de 25 de minute, Tivac și-a pus serios amprenta asupra rezultatului final, în cadrul unui joc extrem de important în economia campionatului, atât pentru Sepsi, cât și Pentru Târgoviște. 

În cele 24:59 minute jucate, Matea și-a trecut în cont 16 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și doar o singură minge pierdută, totul pentru un indice în dreptul productivității de 13 unități. Matea Tavic a avut un joc bun din punct de vedere al aruncărilor, terminând partida cu procentaje de 50% (2/4) la 2 puncte, 50% (3/6) de la 3 puncte, respectiv 50% (3/6) din dreptul liniei de aruncări libere. 

O altă sportivă din lotul formației din Sfântu Gheorghe, Shante Evans, a avut la rândul său o evoluție foarte bună la Târgoviște, terminând jocul cu 13 puncte, 9 recuperări și 14 la eficiență. 

*Foto: Szigyártó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!