Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF – Etapa V – MVP: Carla Bartee

Andreea Vlase

Andreea Vlase
31.10.2017

Etapa a 5-a din Liga Națională de baschet feminin a adus patru victorii ale oaspetelor, cu diferențe între 11 și 18 puncte. Singurul succes al gazdelor a fost obținut de CSBT Alexandria în disputa cu Universitatea Cluj-Napoca. A fost și cel mai strâns meci, încheiat la un singur punct, 74-73, după ce teleormănencele au condus și la 20. Din această partidă am ales MVP-ul etapei.

Carla Bartee a reușit o prestație memorabilă, cu 26 de puncte și 22 de recuperări. A jucat 37:43 minute, cu 9/19 la aruncările de două puncte, 2/10 la cele de la distanță și 2/2 de la linia de fault. A avut 28 indice al eficienței, contribuind din plin la victoria echipei sale. 8 dintre puncte le-a marcat în sfertul final când oaspetele se apropiau amenințător. Cu cele 22 de recuperări a intrat pe prima poziție în clasamentul recuperărilor într-un meci din actualul campionat. Bartee este prima jucătoare pe care am nominalizat-o pentru a doua oară ca MVP, fiind în aceeași poziție după prestația din etapa a 3-a când a înscris pe final coșul de trei puncte cu care echipa sa se impunea tot la un punct.

De la formațiile învingătoare s-au mai remarcat: Taneisha Harrison (CSM Satu Mare, 30 de puncte, 13 recuperări, 36 eficiență), Destiny Williams (CSM Satu Mare, 20 de puncte, 14 recuperări, 29 eficiență), Promise Amukamara (CSBT Alexandria, 25 de puncte, 5 intercepții, 27 eficiență), Aliyyah Handford (Olimpia Brașov, 29 de puncte, 6 recuperări, 26 eficiență), Sydney Wallace (ACS Sepsi SIC, 23 de puncte, 24 eficiență), și Leeza Burdgess (SCM Timișoara, 15 puncte, 12 recuperări, 29 eficiență). De la formațiile învinse au ieșit în evidență: Leslie Vorpahl (U Cluj, 31 de puncte, 6 recuperări, 5 assist-uri, 33 eficiență) și Angel Robinson (UPM Sirius Târgu Mureș, 24 de puncte, 9 recuperări, 7 assist-uri, 31 eficiență).

Performerii etapei:

-Puncte: Leslie Vorpahl (Universitatea Cluj-Napoca): 31

-Recuperări: Carla Bartee (CSBT Alexandria): 22

-Pase decisive: Marina Solopova (CSM Satu Mare): 10

-Intercepții: Aliyyah Handford (Olimpia Brașov),  Promise Amukamara (CSBT Alexandria) și Miljana Dzombeta (CS Phoenix Galați): 5

-Capace: Alyssa Lawrence și Sherise Williams (ambele de la UPM BC Sirius Târgu Mureș): 3

-Eficiență: Taneisha Harrison (CSM Satu Mare): 36

MVP-urile din primele patru etape:

LNBF – Etapa I – MVP: Portia Durrett

LNBF – Etapa II – MVP: Angel Robinson

LNBF – Etapa III – MVP: Carla Bartee

LNBF – Etapa IV – MVP: Tyshara Fleming

*foto: CROW Security / Szigyarto Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!