Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF: Gălățeanca Alina Crăciun a semnat cu Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
21.09.2017

alina craciun phoenix

Conducerea clubului Phoenix Galați a rezolvat cel de-al zecelea transfer din această vară la echipa feminină. Este vorba de Alina Crăciun, 24 de ani, înaltă 194 de cm, componentă a Naționalei de senioare a României.

 Alina este originară din Galați și a început să practice baschetul la clubul local LPS, sub îndrumarea antrenoarelor Oana Tiron și Andrada Miron.

Jucătoarea, care evoluează pe postul de centru –poziția 5 a mai jucat în trecut la Olimpia, ICIM Arad, La Glacerie (Franța), Olimpia CSU Brașov și CSM Satu Mare.

În prima parte a sezonului 2016-2017, Alina Crăciun a evoluat în 21 de meciuri pentru Olimpia CSU Brașov unde a avut ca medii statistice: 5,6 puncte, 3,3 recuperări și 1,4 pase decisive. În partea a doua a sezonului s-a transferat la CSM Satu Mare unde a evoluat în 15 jocuri și a avut 4,3 puncte și 2,2 recuperări ca realizări statistice.

„Consider că este alegerea potrivită pentru mine ca și jucătoare plus faptul că am venit acasă și sunt alături de cei dragi. Îmi doresc să avem un rezultat cât mai bun în noul sezon și să ne îndeplinim obiectivele”, ne-a declarat Alina Crăciun.

Primul joc oficial pentru fetele lui Eugenio Rodrigues va fi pe 27 septembrie, în sala Polivalentă Dunărea,  în compania celor de la CSU Alba Iulia, în manșa tur din prima fază a Cupei României. Returul va avea loc pe 30 septembrie în Cetatea Marii Uniri.

În primul meci din LNBF Phoenix va juca pe 4 octombrie, în compania celor de la Sirius Târgu Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!