Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF: Programul etapei a 10-a din Grupa Roșie

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.02.2019

La mijlocul acestei săptămâni este programată o etapă intermediară în Grupa Roșie, prima valorică din Liga Națională de Baschet Feminin. Toate cele trei partide se dispută miercuri, la Târgoviște, Brașov și Sfântu Gheorghe. Miercuri și joi sunt programate două restanțe din Grupa Galbenă.

Ocupanta locului trei, CSM Târgoviște, primește vizita formației de pe locul 7, Phoenix Știința Constanța. Liderul CSM Satu Mare va juca la Brașov, pe terenul ocupantei locului patru. Campioana ACS Sepsi SIC, pe doi momentan, va juca acasă cu locul 6, Universitatea Cluj. FCC ICIM Arad stă în această rundă.

Programul etapei a 10-a din Grupa Roșie:

20.02 CS Municipal Târgoviște vs Phoenix Știința Constanța 18:00 Sporturilor Târgoviște Detalii
20.02 CSTBv Olimpia CSU Brașov vs CS Municipal Satu Mare 18:00 D.P. Colibași Detalii
20.02 ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe vs CS Universitatea Cluj 19:00 Sepsi Arena Detalii

Miercuri, de la ora 14:00, este programată o restanță din etapa a 6-a din a doua grupă valorică. CSU CSM Oradea întâlnește CS Agronomia București la Arena Antonio Alexe. Formația din capitală și-a legat două deplasări, urmând ca joi să joace cu ACS KSE Târgu Secuiesc, la Sala Sporturilor din localitate, de la ora 18:00.

Liga Națională de Baschet Feminin se întrerupe din nou după meciurile din timpul acestei săptămâni. În weekend, 23 și 24 februarie, sunt programate turneele 9 și 10 din faza de calificare a Cupei României 3x3. În 27 februarie se dispută manșa tur din sferturile Cupei României (5 la 5), returul fiind programat o săptămână mai târziu, în 6 martie. Următoarea rundă din LNBF va fi în 2 martie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!