Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF: Programul penultimei etape din Grupa Roșie

Andreea Vlase

Andreea Vlase
14.03.2019

Sâmbătă sunt programate meciurile din penultima etapă a Grupei Roșii din Liga Națională de Baschet Feminin. Primele două clasate joacă în deplasare la formațiile de pe locurile 3 și 5. La Constanța va avea loc confruntarea care poate decide echipa care termină pe locul 6 sezonul regulat.

Duelul dintre Phoenix Știința Constanța și Universitatea Cluj, echipele care luptă pentru locul 6, va deschide etapa a 13-a. Cele două formații sunt la egalitate de puncte, câte 23. În tur s-au impus cluujencele după prelungiri. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, liderul, joacă la Brașov, cu ocupanta locului 3. Cele două echipe se vor duela și în semifinala Cupei României, la finalul lunii. Brașovencele vor încheia pe locul 3 sezonul regulat indiferent de rezultat, în timp ce alb-verzile sunt în duel cu CSM Satu Mare pentru primul loc înainte de play-off. Primele două clasate se vor întâlni în ultima rundă, pe terenul campioanei. Sătmărencele joacă sâmbătă la Arad, cu o echipă care mai poate spera la locul 4 în cazul unei victorii.

Programul etapei a 13-a din Grupa Roșie:

16.03

Phoenix Știința Constanța vs CS Universitatea Cluj

15:00

Sporturilor Constanța

Detalii

16.03 CSTBv Olimpia CSU Brașov vs ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe 18:00 D.P. Colibași Detalii
16.03 FCC ICIM CSB Arad vs CS Municipal Satu Mare 18:00 Victoria Arad Detalii

În a doua grupă valorică mai este de disputat o etapă, programată pentru finalul săptămânii viitoare, când se încheie faza a doua a sezonului regulat. În acest weekend se vor disputa două restanțe din Grupa Galbenă. Vineri, de la ora 14:00, CSM Alexandria primește vizita celor de la CSU CSM Oradea. Sâmbătă orădencele vor juca pe terenul Rapidului, de la ora 13:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!