Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF: Programul primei etape din returul fazei a doua a sezonului regulat

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.02.2019

În cursul acestei săptămâni începe returul fazei a doua a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Feminin. Formațiile din prima grupă valorică au avut meciuri și la finalul săptămânii, în timp ce echipele din Grupa Galbenă au avut pauză în weekend. Partidele din etapa a 8-a a Grupei Roșii se dispută miercuri, două, și vineri, una. Jocurile etapei a 6-a din a doua grupă valorică sunt programate la distanță mai mare.

Întâlnirea dintre Phoenix Știința Constanța și CSM Satu Mare deschide miercuri returul în faza a doua a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Feminin. Ambele echipe vin după victorii importante obținute sâmbătă. Constănțencele au reușit primul lor succes în Grupa Roșie, în timp ce sătmărencele au învins campioana ACS Sepsi SIC la o diferență de 25 de puncte. Formația din Covasna stă în această etapă.

Tot miercuri este programat duelul dintre Olimpia CSU Brașov și Universitatea Cluj. Brașovencele au stat în ultima etapă din tur și caută să-și ia revanșa pentru înfrângerea surprinzătoare de la Cluj-Napoca, din prima rundă a fazei a doua. Etapa a 8-a din Grupa Roșie se încheie vineri cu duelul dintre CSM Târgoviște și FCC ICIM Arad, oaspetele având un nou antrenor pe bancă.

Programul etapei a 8-a din Grupa Roșie:

06.02 Phoenix Știința Constanța vs CS Municipal Satu Mare 16:00 Sporturilor Constanța Detalii
06.02 CSTBv Olimpia CSU Brașov vs CS Universitatea Cluj 18:00 D.P. Colibași Detalii
08.02 CS Municipal Târgoviște vs FCC ICIM CSB Arad 16:30 Sporturilor Târgoviște Detalii

Partida dintre ACS KSE Târgu Secuiesc și CSM Târgu Mureș reia returul în Grupa Galbenă miercuri. Meciul dintre Rapid București și CSM Alexandria se va disputa în 12 februarie, iar duelul dintre CSU CSM Oradea și CS Agronomia București a fost amânat pentru 20 februarie.

În etapa a 6-a din Grupa Galbenă sunt programate partidele:

06.02 ACS KSE Târgu Secuiesc vs CS Municipal Târgu Mureș 18:00 Sporturilor Târgu Secuiesc Detalii
12.02 CS Rapid București vs CS Municipal Alexandria 15:30 Rapid București Detalii
20.02 CSU CSM Oradea vs CS Agronomia București   Arena Antonio Alexe Detalii

*foto: Dan Bale

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!