Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF: Programul primelor meciuri din turul 1 de play-off

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.04.2019

În acastă săptămână începe play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Feminin. Primele două meciuri din turul 1 au fost programate inițial pentru 6 și 8 aprilie, dar aceste zile au fost modificate din diverse motive. Unul din aceste motive este schimbarea perioadei de disputare a turneului final U18, din 8-14 aprilie în 6-10 aprilie. În acest sezon s-a trecut la sistemul 3 din 5 încă din primul tur de play-off, iar primele două jocuri se dispută pe terenul formației mai bine clasate la finalul sezonului regulat.  

Meciul 1 al sfertul dintre FCC ICIM Arad și CSM Târgoviște deschide play-off-ul LNBF în acest an. Primul joc dintre formațiile de pe locurile 4 și 5 va fi miercuri la Arad. CSM Satu Mare (locul 2) și Universitatea Cluj (locul 7) vor juca primele două meciuri fără zi de pauză, joi și vineri.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (câștigătoarea sezonului regulat) și CSU CSM Oradea își încep seria de play-off în 5 aprilie. Formația orădeană vine din Grupa Galbenă (a doua valorică), unde a încheiat pe 2, profitând de depunctarea Rapidului și de faptul că CSM Târgu Mureș nu avea drept de joc în play-off.  Sfertul dintre Olimpia CSU Brașov (3) și Phoenix Știința Constanța (6) începe cu două zile mai târziu decât data anunțată inițial.

Programul primelor două meciuri din play-off:

03.04 M1 FCC ICIM CSB Arad vs CS Municipal Târgoviște 18:30 Victoria Arad Detalii
04.04 M1 CS Municipal Satu Mare vs CS Universitatea Cluj 18:00 LPS Satu Mare Detalii
05.04 M2 CS Municipal Satu Mare vs CS Universitatea Cluj 17:00 LPS Satu Mare Detalii
05.04 M2 FCC ICIM CSB Arad vs CS Municipal Târgoviște 18:00 Victoria Arad Detalii
05.04 M1 ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe vs CSU CSM Oradea 19:00 Sepsi Arena Detalii
07.04 M2 ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe vs CSU CSM Oradea 17:00 Sepsi Arena Detalii
08.04 M1 CSTBv Olimpia CSU Brașov vs Phoenix Știința Constanța 18:00 D.P. Colibași Detalii
10.04 M2 CSTBv Olimpia CSU Brașov vs Phoenix Știința Constanța 18:00 D.P. Colibași Detalii

Meciul 3 se dispută pe terenul echipelor mai slab clasate la finalul sezonului regulat. Acestea ar trebui să se joace în 12 aprilie, cum apar programate pe site-ul federației. Jocul trei dintre Phoenix Știința Constanța și Olimpia CSU Brașov se va disputa în 14 aprilie. Dacă va fi necesar, meciul 4 va fi găzduit de echipele mai slab clasate, iar al 5-lea de cele mai bine clasate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!