Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF TOP 6. Ultimele trei meciuri din sezonul regulat au loc în cursul acestei seri

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.03.2017

Foto: Szigyarto Szabolcs

Ultima etapă a sezonului regulat - Top 6 - din cadrul Ligii Naționale de Baschet feminin este programată în această seară. Deși nu există nicio miză în clasament, locurile ocupate de fiecare echipă cunoscându-se încă de la finalul etapei precedente, Federația Română de Baschet a decis ca toate jocurile să debuteze la orele 19:00.

Cel mai interesant duel opune eternele rivale de la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Târgoviște. Cele două formații s-au întâlnit de patru ori în acest sezon, de trei ori în campionat și o dată în Cupa României, împărțindu-și victoriile. La nivel all time Sepsi SIC conduce cu scorul de 14-9 raportul duelurilor directe. Cel mai pobabil cu această ocazie echipa gazdă va dori să răzbune înfângerea suferită în semifinalele Cupei României, pe teren propriu. Brigada de arbitri ce va oficia meciul este formată din Marchiș Amalia, Nicolae Dragoș și Rașoga Șerban. 

Duelul dintre CS Phoenix Galați și Olimpia CSU Brașov opune două formații ce se vor întâlni în prima rundă de playoff, miza fiind un loc în semifinale. Rămâne de urmărit cum vor aborda cele două formații acest joc, unul fără o miză în clasament. O altă necunoscută este situația sportivelor Erica Covile și Katie Rutan, cele două americance nefăcând deplasarea în etapa precedentă, la Satu Mare. În ceea ce privesc întâlnirile directe din acest sezon, fetele pregătite de Dan Calancea conduc cu scorul de 3-1. Confruntarea va fi oficiată de Stan Alexandra, Stan Dragoș și Negra Valentin, comisar fiind Bădilă Bogdan.

În al treilea joc al serii, CSM Satu Mare se va deplasa la Cluj-Napoca pentru a da piept cu Universitatea din localitate. Sătmărencele conduc cu scorul de 12-7 în duelul confruntărilor directe, însă în acest sezon nu au reușit să se impună în niciun duel. De fiecare dată studentele au avut câștig de cauză la capătul unor meciuri echilibrate. Brigada de arbitri ce se va afla în Sala Sporturilor Horia Demian este compusă din Csender Andrada, Epure Marius și Stretea Mate, comisar fiind Burcezan Radu.

Lipsa unei mize în această etapă este redată și de faptul că toate cele trei echipe oaspete vor face deplasarea în ziua meciului.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !!
    Castigatorii de azi vor fi SEPSI SIC,Brasovul si Satu Mare !! Felicitari castigatorilor !!!

    cu 7 ani în urmă (21.03.2017)
    • U BT Cluj-Napoca raress23:

      Un prost mai mare nu s-agasit?
      SIC!

      cu 7 ani în urmă (21.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Prost esti tu...ai vazut ce ati jucat la Sepsiszentgyörgy ?Nu ati facut nimic...ati fost umiliti...echipa de mana a 2-a...50 de cosuri diferenta....condusi de la A la Z la toate capitolele:tehnic,fizic si psihic !!!SEPSI SIC cea mai buna echipa feminina de baschet din tara !! FELICITARI SEPSI SIC !!

      cu 7 ani în urmă (22.03.2017)
    • CSM Târgoviște TBN:

      Relax
      Dupa cum s a vazut, CSM a menajat 4 dintre titulare ( Poole, Green, Coker , Toma). Meciul de duminica din playoff este mult mai important. E bine ca va mintiti singuri cu astfel de scoruri. Daca pirdeti si anul asta camponatul cum ati pierdut acum doi ani cred ca o luati razna.

      cu 7 ani în urmă (23.03.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!