Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM - Etapa 22 - MVP: Nemanja Milosevic

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.03.2015

Cu un parcurs de excepție în FIBA EuroChallenge, CS Energia Târgu Jiu începe să lege victorii importante în campionatul intern. În ultima etapă din LNBM, oltenii au dispus fără mari emoții pe teren propriu chiar de Steaua CSM EximBank, echipa cu cele mai puține înfrângeri din competiție, scor final 79-67. Împotriva roș-albaștrilor, muntenegreanul din lotul Energiei, Nemanja Milosevic, a făcut cel mai bun meci din actualul sezon, fiind desemnat de site-ul TotalBaschet drept MVP-ul etapei a 22-a din LNBM. 

Având ca adversari direcți jucători extrem de incomozi, Titus Nicoară sau Bill Amis, dar și ajutat de coechipieri, în special de Andreas Glyniadakis, Milosevic a strălucit în duelul cu Steaua de miercuri seara pe ambele faze de joc. Sportivul din spațiul ex-iugoslav a fost titular, iar în cele 33 de minute jucate a reușit să-și treacă în cont un nou double-double cu 18 puncte și 13 recuperări (11 defensive și 2 ofensive). Cele 18 puncte marcate de elevul lui Antonis Constantinides au venit în urma unor procentaje de 70% (7/10) din interiorul semicercului, 100% (1/1) de la mare distanță, respectiv 100% (1/1) din dreptul liniei de fault. Totodată, Nemanja a mai contribuit cu 3 pase decisive, o intercepție, dar și 3 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 29 de unități, fiind de departe cel mai bun om de pe teren. 

În cele 19 partide jucate în acest sezon al întrecerii interne din baschetul masculin românesc, Milosevic a terminat de 6 ori în double-double. Extrema de forță înaltă de 2.04 metri a acumulat până în prezent medii de 14.1 puncte, 8.0 recuperări, 1.2 pase decisive, 1.1 intercepții, 1.8 posesii pierdute și 16.1 la eficiență, totul în 28:24 minute jucate pe partidă.

Performerii etapei cu numărul 22 din LNBM:

-Puncte: Aliaksandr Pustahvar (Gaz Metan Mediaș) - 26

-Recuperări: Nemanja Milosevic (CS Energia Târgu Jiu) - 13

-Pase decisive: Giordan Watson (CS Energia Târgu Jiu), Nemanja Maric (BCM U Pitești), Filip Adamovic (BC Mureș) - 8

-Intercepții: Nemanja Maric (BCM U Pitești) - 6

-Capace: Sean Barnette (U-BT Cluj), Andreas Glyniadakis (CS Energia Târgu Jiu), Stevan Milosevic (BCM U Pitești) - 2

-Eficiență: Ronald Ross (BCM U Pitești) - 30

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!