Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM – Etapa I – MVP: Karolis Babkauskas

Paul Olar

Paul Olar
06.10.2015

CS Dinamo București reprezintă una dintre performerele etapei inaugurale. Gruparea din capitală a învins sâmbătă seara pe U-BT Cluj-Napoca cu scorul de 79-78. Acest rezultat este unul surprinzător, luând în considerare pretențiile clujenilor, dar și postura de nou-promovată a trupei lui Aleksandar Todorov.

Victoria dinamovistă se datorează, în principal, preciziei de la distanță. Echipa alb-roșie a impresionat la capitolul amintit, înregistrând 11/22. 5 dintre coșuri au fost marcate de Karolis Babkauskas, cel care a încheiat partida cu 19 puncte.

Fundașul a bifat 34 de minute pe parchet, remarcându-se cu 2/3 din interiorul semicercului, respectiv 5/7 din spatele arcului de cerc. De asemenea, balticul a contabilizat 3 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție. Statisticile sale au format un indice al eficienței de 23.

Prin urmare, redacția Total Baschet consideră că jucătorul Karolis Babkauskas merită titlul de MVP al etapei I.

Iată și performerii etapei

Puncte:  23 Djordje Micic
Recuperări: 12 Bogdan Popescu, Rihards Kuksiks
Pase decisive: 7 Marek Klassen, Willie Kemp, Filip Adamovic, Milos Pesic, Jay Threatt
Intercepții: 4 Milos Bojovic, Jamar Diggs
Eficiență: 28 Ousmane Barro

*Foto: Facebook Dinamo

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!