Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM - Etapa II - MVP: Bozo Djurasovic

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.10.2015

SCM Universitatea Craiova a învins CS Energia Târgu Jiu în ultimul meci din etapa secundă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Doljenii au trecut de gorjeni la un singur punct diferență, 78-77, după ce americanul Energiei, Jamar Diggs, a ratat libera care trimitea partida în overtime.

Trupa pregătită de Oliver Popovic a prestat un joc colectiv foarte bun, însă croatul Bozo Djurasovic a fost jucătorul cheie al gazdelor, cel care a venit cu sclipirile de moment în situațiile decisive, respectiv cel care a marcat ultimele două aruncări libere, reușite care au adus victoria grupării din Bănie. 

Popovic l-a folosit pe Djurasovic încă din prima secundă a întâlnirii, iar până la final a totalizat 34 de minute petrecute pe suprafața de joc. În tot acest timp, jucătorul din spațiul ex-iugoslav și-a trecut în cont 19 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive, 2 capace și o minge pierdută, totul pentru un indice la eficiență de 24 de unități. Din punct de vedere al procentajelor, Bozo a terminat confruntarea cu 78% (7/9) din interiorul semicercului, 25% (1/4) de la mare distanță, respectiv 100% (2/2) din dreptul liniei de fault. 

În urma acestei evoluții solide reușite în fața unui adversar de calibru cu pretenții la primele locuri, TotalBaschet a decis ca Bozo Djurasovic sa fie desemnat MVP-ul etapei cu numărul 2 din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Djurasovic este astfel desemnat cel mai bun jucător al etapei, după ce în runda inaugurală titlul i-a revenit dinamovistului Karolis Babkauskas. ț

*Foto: sportuldoljean.ro

7 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Admirabil jucator!
    Jucatot complet,care nu renunta niciodata,mare castig!Cu el,cu Micic,Popescu si Burlacu avem alta atitudine pe teren,de luptatori adevarati si invingatori,bravo!

    cu 8 ani în urmă (13.10.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Kuksiks
    Cred ca i s-a făcut o nedreptate lui Kuksiks. A avut puncte mai multe marcate și eficienta mai mare decât jucătorul oltean. Și , în plus, a avut meci în deplasare . Nu sta în picioare nici ideea cu echipa împotriva căreia a jucat, Phoenix nu e echipa gen Farul sau Timba de anii trecuți , au 6 străini în echipa dintre care 2, jucători foarte buni cu state vechi în România - Pesic și Bojovic.

    cu 8 ani în urmă (13.10.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      kuksiks
      O sa vina si randul lui

      cu 8 ani în urmă (13.10.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      kuksiks
      Jucator foarte valoros,dar daca punem la acelasi nivel Steaua cu Galatiul si-l facem pe Pesic jucator foarte bun(o fi fost odata),asta se numeste doar subiectivism.

      cu 8 ani în urmă (13.10.2015)
    • SCM "U" Craiova fanCraiova:

      Mda
      Kuksiks este probabil unul dintre cei mai valorosi sportivi din Romania . Revenind la etapa trecuta Djuras a meritat titlul de MVP . Felul in care el a jucat a fost extraordinar s-a vazut in cele mai importante momente ale jocului , iar asta nu se vede in statistica . I-a dat un capac extraordinar lui Gutoaia pe fast-break si apoi a inscris la atacul imediat urmator aducand Craiova pentru prima data in avantaj , iar asta a fost unul din momentele cheie ale meciului . In plus a fost jucat mult timp pozitia 4 fiind singurul care a reusit sa-l reduca la tacere pe Mack , care in prima repriza s-a "distrat" cu toti jucatorii care l-au avut in marcaj .

      cu 8 ani în urmă (15.10.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Steaua
    Ce legatura are Steaua aici ? Vorbim de MVPul etapei nr 2 , iar Craiova a jucat cu Energia, echipa care este departe de forma si de echipa pe care o avea anul trecut.

    cu 8 ani în urmă (14.10.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      re
      Da,am scris din eroare Steaua in loc de Energia,in rest comentariul e valid,nu-i totuna Energia cu Galatiul,oricat am forta nota.Iar campionatul e lung,cine-i jucator de valoare va confirma.

      cu 8 ani în urmă (14.10.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!