Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM. Etapa a XVII-a Program și televizări

Eduard Popa

Eduard Popa
01.02.2018

program lnbm televizari baschet romania

După partida care s-a desfășurat în avans dintre SCM U Craiova și CSM CSU Oradea în etapa a XVII-a a LNBM, fanii baschetului românesc mai rămân cu 5 partide din această rundă, dintre care una singura va mai fi televizată, potrivit site-ului Federației Române de Baschet.

Programul LNBM, etapa a XVII-a:

Vineri, 2 februarie:

Ora 19:30 BC SCM Timișoara – BC Mureș, DETALII

Sâmbătă, 3 februarie:

Ora 17:00 Poli Iași – U-BT Cluj, DETALII

Ora 19:00 Phoenix Galați – CSM Steaua, DETALII

Ora 20:00 Timba Timișoara – CSU Sibiu, DETALII

Duminică, 4 februarie:

Ora 20:00 BCM U Pitești – Dinamo București, Digi Sport , DETALII  

Reamintim că partida dintre SCM U Craiova și CSM CSU Oradea, disputată miercuri, 31 ianuarie, s-a terminat cu victoria orădenilor, scor 90-88.

Dacă vor apărea modificări în programul etapei și mai multe meciuri vor fi transmise în direct, fie la televizor, fie prin intermediul canalului de youtube FRB TV, vom face tot posibilul să vă anunțăm. 

*foto: sportpictures.eu

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Digi
    Nu înteleg de ce nu se transmit meciuri de la Galati, iar în etapa asta pare un meci mai echilibrat decât celelalte. Cel putin din prisma locurilor din clasament.

    cu 6 ani în urmă (01.02.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Mai degraba meciul Timba-Sibiu sa fie interesant. Timba a schimbat foarte mult si echipa actuala e cam o necunoscuta pt celelate echipe.
    La meciul de la Galati e o favorita certa si ar fi o foarte mare surpriza victoria Galatiului.

    cu 6 ani în urmă (02.02.2018)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Csm
      ...si victoria Timisoarei ar fi tot o mare surpriză, as putea spune că mai mare. Doar dacă ne gândim că Galatiul si Sibiul ne-au bătut, iar pe Timba si Steaua le-am învins. părere personală...

      cu 6 ani în urmă (02.02.2018)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Daca privesti la clasament si la rezultate, ai dreptate. Eu spuneam doar ca Timba nu mai cea de acum o luna doua ci e in mare o necunoscuta. E putin probabil sa fi adus jucatori foarte buni mai ales in aceasta perioada dar pot aparea surprize.

      cu 6 ani în urmă (02.02.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!