Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM MVP - Etapa 7: Monyea Pratt

Andreea Vlase

Andreea Vlase
20.11.2018

*foto: Adrian Bugariu

În etapa a 7-a din grupa valorică A s-a disputat derby-ul ardelean dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj. Gazdele s-au impus cu 85-74 și au trecut pe prima poziție. Monyea Pratt a fost cel mai bun marcator al învingătorilor.

Monyea Pratt a jucat 34:19 minute și a încheiat partida cu 20 de puncte după 4 reușite de două puncte din 6 încercări, 1/3 de la mare distanță și 9/10 de la linia de fault. A mai avut 3 pase decisive, 3 greșeli personale, 6 faulturi scoase de la adversar, 3 mingi pierdute o intercepție și un capac, pentru +26 indice al eficienței. Cu Pratt în teren, sibienii au fost la +4 pe tabelă. Pentru această prestație în derby, Pratt este MVP-ul rundei a 7-a din grupa valorică A.

Andrei Mandache a reușit o evoluție excelentă în duelul dintre Steaua și Dinamo Știința. Românul a marcat 22 de puncte în 26:17 minute, la care a adăugat 5 recuperări, 5 pase decisive și 3 intercepții, pentru +33 în dreptul eficienței. Steaua a avut +17 cu el în teren în fața ultimei clasate din prima grupă.

Kris Richard se numără printre nominalizați, fiind cel mai bun marcator al campioanei CSM CSU Oradea în victoria de la Pitești. Americanul a încheiat partida cu 21 de puncte, 5 recuperări și 6 pase decisive în 28:42 minute, cu +25 indice al eficienței.

Morris Curry a fost coșgheterul celor de la SCM U Craiova în victoria la limită de la Timișoara. Fundașul a înscris liberele decisive, cu patru secunde înainte de final, și a totalizat 21 de puncte în 24:31 minute. A mai avut 2 recuperări, 3 assist-uri și 2 intercepții, pentru +20 eficiență.  

Performerii etapei a 7-a din grupa valorică A:

-Puncte: Vladan Vukosavljevic (SCM Timișoara) 26

-Recuperări: Skyler Spencer (Steaua București) 13

-Pase decisive: Kris Richard, Marcus Ginyard, Muhamed Pasalic (CSM CSU Oradea) și Octavian Popa Calotă (SCM Timișoara) 6

-Intercepții: Zarko Djuric (Steaua București) 5

-Capace: Maksim Sturanovic (BCM U FC Argeș Pitești) 5

-Eficiență: Andrei Mandache (Steaua București) +33

Performeri etapa a 6-a din grupa valorică B:

-Puncte: Svetozar Popovic (CSO Voluntari) 30

-Recuperări: Aron Nwankwo (CSO Voluntari) 12

-Pase decisive: Svetozar Popovic, Daniel Popescu (ambii CSO Voluntari) 7

-Intercepții: Daniel Popescu (CSO Volunari) 5

-Eficiență: Svetozar Popovic (CSO Voluntari) +34

Performeri etapa a 8-a din grupa valorică C:

-Puncte: Kyle Kilgore (CSM 2007 Focșani) 31

-Recuperări: David Stan (CSM Phoenix CSU Galați), Dan Avram (Universitatea Cluj) 15

-Pase decisive: Goran Martinic (CSM Târgu Mureș) 11

-Intercepții: Cătălin Petrișor (CSM 2007 Focșani) 7

-Capace: Szabolcs Santa (CSM Târgu Mureș) 3

-Eficiență: David Stan (CSM Phoenix CSU Galați) +44

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!