Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM MVP Top 6, Etapa a VIII-a: Tyler Laser

Eduard Popa

Eduard Popa
22.04.2018

tyler laser sibiu timisoara

CSU Sibiu a câştigat derby ul etapei din Top 6 LNBM, pe teren propriu, în compania celor de la CSM CSU Oradea, scor 93-92.

Cel mai bun jucător al sibienilor a fost americanul Tyler Laser. Acesta a adunat 32 de puncte, cu 8 recuperări şi 4 pase decisive. El a strâns 10/16 din acţiune, 3/5 de la 3 puncte şi 3/4 de la libere. Laser a reuşit astfel cea mai bună prestaţie din acest Top 6, fiind desemnat de către redacţia noastră MVP-ul acestei runde. Este pentru a treia oară când Laser primeşte din partea noastră distincţia de MVP al etapei.

În actualul sezon Laser are medii de 17,7 puncte, 3,9 recuperări şi 3,1 pase decisive, cu 18,1 puncte reuşite pe meci în Top 6.

După această victorie Sibiul îşi consolidează prima poziţie în clasament. Pentru sibieni urmează partida în deplasare, la BC SCM Timişoara.

*foto: Adrian Bugariu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj :

    MVP-ul campionatului
    Probabil va fi MVP-ul campionatului - avand in vedere ca a fost foarte constant, mai constant decat Watson.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu raz :

    MVP Watson
    prefer Watson MVP si Laser campion national ;)

    cu 6 ani în urmă (23.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!