Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM – MVP etapa a III-a: Goran Martinic

Eduard Popa

Eduard Popa
24.10.2017

goran martinic mvp lnbm

SCM Universitatea Craiova a reușit să câștige duelul cu Timba Timișoara, grație unui start ca din tun și a unui jucător în mare formă: este vorba despre muntenegreanul Goran Martinic.

Sosit la începutul acestui sezon de la BC Mureș, Martinic a reușit un meci senzațional contra celor de la Timba. Conducătorul de joc al Craiovei a strâns 30 de puncte, cu 11 pase decisive și 3 intercepții. El a adunat 7/7 de la două puncte, 4/10 la aruncările de la trei puncte și 4/4 la libere, pentru un indice al eficienței de +37. Grație acestei prestații, redacția Total Baschet l-a desemnat pe Martinic MVP-ul celei de-a treia etape.

Alte performanțe notabile au reușit colegul lui Martinic, Ivan Siriscevic, cu 26 de puncte, Nemanja Milosevic, de la CSM CSU Oradea, cu 27 de puncte, și Brandon Taylor, de la CSM Steaua, cu 22 de puncte și 7 pase decisive.

Performanțele etapei:

Cele mai multe puncte marcate: Goran Martinic – 30 de puncte

Cele mai multe pase decisive: Goran Martinic – 11 pase decisive

Cele mai multe recuperări: Alexandru Olah (U-BT Cluj-Napoca) – 16 recuperări

Cele mai multe intercepții: Goran Martinic, Nemanja Aleksandrov, Jamar Samuels (toți trei SCM U Craiova), Titus Nicoară (BCM U Pitești), Mladen Pavlovic (Poli Iași), Titus Nicoară (BCM U Pitești), Deven Mitchell (BC Mureș), Cristian Mâinea, Dan Mâinea (ambii Dinamo) – 3 intercepții

Cele mai multe capace: Marko Pavlovic (Phoenix Galați) – 3 capace

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!