Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM: MVP – etapa a V-a: Ivan Siriscevic

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.11.2017

ivan siriscevic mvp lnbm

SCM Universitatea Craiova a reușit să câștige cu CSM Steaua Eximbank București, scor 102-99 după prelungiri, în cel mai spectaculos meci al etapei a V-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Ivan Siriscevic a câștigat titlul de MVP al etapei, grație celor 33 de puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții. Croatul a avut 5/8 la două puncte, 7/11 la 3 puncte și 2/3 la aruncări libere, cu un indice al eficienței de +33. Jucătorul venit în această perioadă intersezon de la Cibona Zagreb are o prestație excelentă pentru SCM U Craiova, cu 23 de puncte și 3,6 recuperări pe întâlnire.

Alt nominalizat pentru titlul de MVP al etapei a fost Goran Martinic, care a strâns în partida contra Stelei 34 de pct, cu 4 pase decisive și 3 recuperări pentru +32 la eficiență.

De asemenea, în această etapă s-au mai remarcat Sead Hadzifejzovic, care a strâns 26 de pct și 9 recuperări și Cameron Rundles cu 25 de pct în victoria lui Phoenix Galați în fața lui CSM CSU Oradea, scor 89-86, dar și Andriy Agafonov, care a reușit 20 de pct și 5 recuperări pentru BCM U FC Argeș Pitești în victoria cu CSU Sibiu, scor 79-78.  

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!