Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM, MVP etapa a V-a Top 6: Giordan Watson

Eduard Popa

Eduard Popa
12.04.2018

giordan watson mvp u bt cluj

Etapa a cincea din Top 6 LNBM a venit cu încă trei meciuri interesante, două victorii în deplasare: Steaua la Oradea și Timișoara la Pitești, dar și meciul câștigat de U-BT Cluj în derby-ul Ardealului, în fața liderului Ligii 1.

Deoarece U-BT a trecut de liderul CSU Sibiu, scor 81-71 și l-a egalat în vârful clasamentului, am decis să alegem MVP-ul rundei din acest meci.

AStfel, Giordan Watson a fost ales de către redacția noastră drept cel mai valoros om al rundei. El a adunat 25 de puncte, cu 8/10 de la 2 puncte, 0/3 de la 3 puncte și 9/12 de la libere. Watson a mai reușit și 2 pase decisive și a scos 8 faulturi, pentru un indice al eficienței de +20.

Alți nominalizați pentru titlul de MVP-ul etapei sunt Marius Runkauskas și Mladen Jeremic. Runkauskas a adunat 17 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive contra lui CSM CSU Oradea, în timp ce sârbul Jeremic a marcat 23 de puncte, cu 4/6 din 3 puncte și +24 eficiență.

Este a doua etapă consecutivă în care conducătorul de joc naturalizat de România este ales cel mai valoros jucător al rundei, după performanța reușită în runda precendentă cu CSM CSU Oradea (20 de puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări).

*foto: sportpictures.eu/Mircea Roșca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!