Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM MVP – etapa a XX-a: Giordan Watson

Eduard Popa

Eduard Popa
13.03.2018

giordan watson mvp lnbm

Etapa a XX-a s-a terminat luni seara cu o semisurpriză, victoria lui Phoenix în deplasare la BC SCM Timișoara, cu un meci strâns la Oradea, între echipa locală și BCM U Pitești și o victorie clară a Sibiului la Târgu Mureș.

Cu toate că Jarvis Threatt (17 puncte, 10 pase decisive) și Phillip Miller (21 de puncte, 4 pase decisive) au purtat Phoenix spre victorie, în timp ce Arturas Valeika a reușit un double-double (16 puncte, 10 recuperări) în victoria Oradiei, am decis ca titlul de MVP al etapei să ajungă la Giordan Watson.

Conducătorul de joc al lui U-BT Cluj și al naționalei României a adunat 22 de puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive în victoria cu SCM U Craiova, scor 88-82. El a adunat +29 indice al eficienței, cu procentaje de 71% din interiorul semicercului (5/7), 50% de la distanță (2/4) și 86% de la linia de libere (6/7).

A fost performanța sezonului pentru Watson, care are în acest sezon de LNBM medii de 12 puncte și 3,9 pase decisive pe întâlnire.

Cu această victorie U-BT Cluj rămâne pe locul doi în clasamentul Ligii Naționale, cu același număr de înfrângeri ca liderul CSU Sibiu, dar având un dezavantaj în ceea ce privește rezultatele directe.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!