Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LaMarcus Reed: „Am vrut să fiu vocal și am reușit să fac un meci bun”

David Istrate

David Istrate
23.01.2018

lamarcus reed craiova

În urma partidei câștigate de echipa sa împotriva lui BCM U Pitești, Lamarcus Reed a oferit o declarație despre debutul său și despre obiectivele echipei în acest sezon.

Americanul de 29 de ani s-a arătat încântat de primul meci jucat pentru SCMU Craiova, atât din punct de vedere al colectivului, cât și al prestației sale.

„Am intrat pe teren cu gândul de a îmi forma o primă impresie despre jocul echipei și despre rolul meu aici. Am încercat să fiu vocal și până la urmă am reușit să fac un meci bun, mă bucur că am obținut victoria. Avem un grup de jucători buni, care știu să joace, deci mi-a fost ușor să mă integrez azi și sunt ferict pentru asta.”

Fiind întrebat de sezonul trecut, fostul jucător al lui BC Mureș a declarat că dorește să privească înainte spre obiectivele pe care le are.

”Nu vreau să vorbesc despre BC Mureș. M-am întors în România la o altă echipă și încerc să privesc în viitor, nu în trecut. Obiectivul nostru este să fim în primele 6, dar mai este mult de jucat până atunci. Dacă s-ar termina astăzi campionatul noi nu am fi în top 6, deci trebuie să lucrăm la asta în următoarele 8-9 meciuri.”

Reed a vorbit și despre atmosfera din sala polivalentă și despre fani.

„Echipa noastră a început mai greu, prin urmare la începutul partidei a fost destul de liniște. Însă apoi am reușit să ne revenim și fanii au simțit acest lucru și ne-au susținut frenetic. A fost o atmosferă frumoasă și cred că depinde și de noi să o creăm.”

LaMarcus Reed a jucat foarte bine și a terminat meciul cu 13 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive. El a jucat 27 de minute și a avut un indice de +24 la eficiență, cel mai mare din rândul echipei sale.

SCMU Craiova se va deplasa în capitală în următoarea etapă, având un meci greu cu vicecampioana CSM Steaua Eximbank București.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!