Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LaMarcus Reed: „Nimeni nu se gândește la vacanță”

Eduard Popa

Eduard Popa
02.05.2018

lamarcus reed sibiu craiova

SCM U Craiova va avea o sarcină extrem de dificilă pe terenul lui CSU Sibiu, în primul meci din playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Doi dintre jucătorii care au venit pe parcursul sezonului în Bănie se arată încrezători în șansele formației lor de a avea o prestație bună în playoff.

„Avem șanse în play-off, avem o grămadă de băieți cu experiență la nivel înalt, avem o echipă matură. Sper ca la următoarele meciuri, suporterii să vină să ne susțină. Toți ne dorim să ajungem cât mai departe în acest sezon, nimeni nu se gândește la vacanță“, a spus LaMarcus Reed, înaintea meciului cu Phoenix Galați, câștigat de SCM U Craiova în ultima etapă din sezonul regulat.  

„Vrem să ajungem în semifinală. Suntem uniți ca echipă și simt că suntem pregătiți să câștigăm seria din sferturile de finală“, a susținut și Basti Ionescu, potrivit sportuldoljean.ro.

LaMarcus Reed a venit în luna ianuarie la Craiova. În tot acest timp el a strâns medii de 12,6 puncte, 5,4 recuperări și 3,4 pase decisive în 17 partide jucate în LNBM.

De partea cealaltă, Basti Ionescu a ajuns la începutul lunii martie la Craiova, după ce în debutul sezonului a jucat pentru CSM CSU Oradea. În 23 de partide în actualul sezon, Basti a strâns 3,4 puncte, 1,6 pase decisive și 1,4 recuperări.

Partida CSU Sibiu – SCM U Craiova se joacă astăzi, de la ora 19:45. Meciul va fi difuzat pe Digi Sport 4.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!