Stiri

Lacune mari la turneul 3x3 de la Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.02.2019

Astăzi, 14 februarie 2019, au început primele turnee din 3x3 Cupa României. Turneele se desfășoară la Arena de Baschet din București și la Sala Sporturilor din Mediaș.

Pe adresa redacției noastre au fost semnalate mai multe probleme organizatorice la turneul de la Mediaș.

Prima problemă este cea legată de program. 3x3 România a programat tragerea la sorți la ora 15:30 dar până la startul partidelor, programul nu a apărut nicăieri. Pe unul dintre cele două terenuri din Sala Sporturilor din Mediaș se află un singur arbitru, iar pe un alt teren nu există timer de 12 secunde, cât durează un atac în baschetul 3x3.

„Există o defecțiune tehnică la unul dintre ceasuri care sigur se va remedia până la turneul de mâine. Din păcate sunt foarte puțini arbitrii specializați pe 3x3 în zonă, iar din București nu au putut veni decât 3. Mulțumim pentru interes și pentru încredere!” reacția 3x3 România după semnalarea problemelor și pe pagina lor de pe un site de socializare.

La Mediaș se duelează 12 echipe: CSM Medias, BC CSU Sibiu, SCM Timisoara, Universitatea Cluj-Napoca, U-BT Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea, CSM Tg. Mures, CSM Sighetu Marmatiei, CSM VSKC Miercurea Ciuc, SCMU Craiova, BCMU FC Arges Pitesti și ACS Tg. Jiu.

Astăzi, 14 februarie, are loc primul turneu iar până duminică, 17 februarie, se vor desfășura și celelalte trei turnee din cadrul 3x3 Cupa României.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Scuze
    ... dacă încep să semăn cu studentU, dar mă seacă expresia asta "de pe un site de socializare"... Zi-i frate Facebook, că nu îi sunteți din grupuri concurente.

    cu 5 ani în urmă (14.02.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      😃
      Buna asta
      Auzi, ca scuze ca seman cu studentU 😃
      Eu ofer practic servicii gratuite de editing si proof reading pt TB 🤓

      cu 5 ani în urmă (14.02.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Păi tocmai
      Eu nu vreau să le fac gratuit și tu strici piața 😁.
      Acum serios, pe mine nu mă deranjează câte un cuvânt două greșite într-un articol, oamenii nu sunt ziariști de meserie, dar încearcă să îți ofere o informație cât se poate de rapid. Acum, viteza de reacție e primordială și astfel de erori apar. Dar genul de exprimare din articolul de mai sus, pentru mine, e deranjantă. Deci, până la urmă, fiecare cu fixurile lui...

      cu 5 ani în urmă (15.02.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      las
      ca nici presa care se da profi tot nu evita erorile ;)

      Dar, sa fim sinceri, sa recitesti un text de jumatate de pagina inainte de a-l publica mi se pare un efort minim si iti acopera 90% din erorile astea "din graba".

      cu 5 ani în urmă (15.02.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate