Stiri

Lakers a angajat cel mai tânăr scouter din istoria NBA

Eduard Popa

Eduard Popa
16.10.2017

can pelister

Los Angeles Lakers, cea mai cunoscută franciză din istoria NBA, reușește o altfel de achiziție care întoarce capetele fanilor baschetului.

Cei de la Lakers au decis să angajeze cel mai tânăr scouter din istoria NBA. Este vorba despre turcul Can Pelister, în vârstă de numai 19 ani. Originar din Istanbul, Pelister a pus încă de la 14 ani bazele site-ului Trend Basket, un portal dedicat inițial baschetului juvenil din Turcia. Apoi a ajuns de la o vârstă fragedă să lucreze pentru agenția Waserman, de unde a făcut pasul către Los Angeles Lakers.

Pelister va avea sarcina să găsească noi talente în Europa pentru echipa din Orașul Îngerilor. Turcul este al doilea scouter angajat în această vară de Lakers, după fostul All-Star Antawn Jamison.

Cei de la Lakers vor dori poate ca Pelister să găsească un nou Ivica Zubac, după succesul neașteptat pe care l-a avut în sezonul de debut jucătorul luat din în runda a doua a draftului din 2016. Croatul Zubac a strâns anul trecut 7,5 puncte, 4,2 recuperări și 0,9 capace în 39 de apariții sezonul trecut. În acest sezon Zubac va fi rezerva All-Star ului Brook Lopez, adus în această vară de la Brooklyn Nets, la schimb pe D’Angelo Russell.

Noul sezon NBA va debuta în această săptămână și va fi transmis și în acest an de către cei de la Telekom Sport.

*foto: instagram

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!