Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lamont Mack: „Sunt bucuros că pot termina sezonul aici la Târgu Jiu”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.03.2015

Deținătoarea Cupei României, respectiv sfertfinalistă în acest sezon de EuroChallenge, Energia Târgu Jiu a anunțat la finele săptămânii trecute transferul baschetbalistului american Lamont Mack. Adus pentru a întări lotul pregătit de Antonis Constaninides, extrema de forță originară din Statele Unite a oferit prima declarație din postura de jucător al echipei gorjene.

„Urmăresc evoluţia echipelor unde am evoluat până acum şi astfel am văzut Energia jucând împotriva celor de la Lukoil, urmăresc statisticile din EuroChallenge şi EuroCup şi am văzut un progres major al acestei echipe şi astfel când mi s-a ivit oportunitatea de a evolua aici, am fost foarte încântat. Îl ştiu pe Louis Darby din meciurile pe care le-am jucat împotriva lui. El juca în Cipru, iar eu evoluam pentru Lukoil.

Am mai multe puncte forte, nu pot să spun că este unul singur, încerc să-mi îmbunătăţesc jocul zi de zi şi înainte şi după antrenament, pentru a fi la un nivel cât mai ridicat. Am fost primit foarte bine de toată lumea, sunt bucuros că pot termina sezonul aici şi să sper şi cu rezultate bune, colegii au fost minunaţi, amtrenorii m-au primit foarte bine, sper să facem lucruri bune împreună. Orice se poate întâmpla, avem câteva obiective de realizat, dacă vom lucra zi de zi şi vom asculta de indicaţiile antrenorului cu siguranţă ne vom putea realiza aceste obiective”, a subliniat Mack în cadrul unei conferințe de presă. 

Antonis Constantinides, tehnicianul Energiei, a vorbit la rândul său despre venirea jucătorului la Târgu Jiu, jucător care ar putea debuta în culorile Energiei chiar în această etapă în confruntarea de pe teren propriu cu Steaua CSM EximBank. 

Vom termina sezonul cu şapte jucători străini, nimeni nu va pleca, motivul pentru care l-am adus pe Lamont este că mai aveam nevoie de un jucător cu experienţă mare în campionatele din Europa, să înţeleagă ce înseamnă competiţia europeană şi să facă diferenţa în campionatul românesc. Pentru că urmează o perioadă foarte încărcată pentru noi în următoarele două luni, cu meciuri din trei în trei zile, ne era foarte greu să supravieţuim cu un lot doar de şase jucători străini, în cazul unor accidentări sau stări acumulate de oboseală, avem nevoie de un om în plus. Motivul pentru care a fost adus Lamont pe poziţia patru a fost în special din cauza problemelor pe care le-a acuzat Kremen cu glezna în ultima perioadă. Pentru a clarifica totul, Lamont nu este aici pentru a ne ajuta, el este aici pentru a face diferenţa. Trebuie să îi acordăm puţin credit pentru a se adapta la filosofia noastră de joc şi cu siguranţă ne va ajuta foarte mult. Dacă nu vom avea alte probleme medicale, Lamont va fi pregătit pentru meciul cu Le Mans”, a completat tehnicianul. 

Citiți și:

Energia Târgu Jiu l-a transferat pe americanul Lamont Mack

VIDEO. Lamont Mack în acțiune

*Foto: sportingorj.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!