Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lamonte Ulmer: "Ne dorim să câştigăm la Târgu-Mureş"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
24.04.2014

Ulmer

Calificată în play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet masculin de pe poziţia a şasea a clasamentului, BCM U Piteşti va da piept cu BC Mureş Târgu-Mureş. Primele două meciuri se vor disputa vineri (25.04) şi sâmbătă (26.04) în Sala Sporturilor din Târgu Mureş.

Într-un interviu acordat cititorilor site-ului nostru, Lamonte Ulmer a vorbit despre aceste prime jocuri ale sferturilor de finală.

Lamonte, ce părere ai despre adversarul din play-off?

Târgu Mureş formează o echipă puternică a campionatului. Tocmai de aceea au şi terminat pe locul 3, sezonul. Primele două jocuri vor fi la ei acasă şi vor avea totul de partea lor. Însă, toate aceste lucruri trebuie să le contracarăm cumva.

Cu ce gânduri porniţi în această deplasare?

Ne dorim să câştigăm. Asta este important pentru noi. Acum vom vedea şi câte partide reuşim să câştigăm...

Pleacă cineva ca favorită?

Greu de spus, deşi mulţi văd pe Târgu Mureş. Să nu uităm că noi i-am învins în campionat. Însă, partidele pleacă de la 0 la 0. Ce-i drept, ei vor avea un joc în plus acasă, în mod normal. Acesta este singurul avantaj.

În meciuri retur din campionat disputat în "Junglă", Ulmer contribuit la victoria lui BCM U cu 16 puncte şi 11 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!