Stiri Liga I Masculin

Laszlo Bukuresti oficiează meciurile din cadrul TS Liga I - Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.05.2014

Foto: Andor Marton

Timp de trei zile, de vineri şi până duminică, la Cluj-Napoca şi Miercurea Ciuc se desfăşoară cele două turnee semifinale ale Ligii I de baschet masculin. Partida de vineri seară de la Sala Sporturilor Horia Demian, dintre formaţia gazdă şi Steaua CSM EximBank, a fost oficiată de Laszlo Bukureşti. A fost primul meci arbitrat de acesta după suspendare.

Originar din Sovata, Bukureşti a primit o suspendare de opt etape după memoriul adresat Federaţiei Române de Baschet de către Mircea Cristescu, la finalul meciului 1 din sferturile de finală ale playoff-ului. Motivele pentru care Bukureşti a fost suspendat de FRB nu au fost făcut publice până la această oră, forum românesc motivând doar că nu a fost vorba de viciere de rezultat.

Nici cu privire la modul în care se va aplica suspendarea nu se cunosc prea multe lucruri, TotalBaschet solicitând aceste informaţii forului românesc, însă fără prea mult succes. Sancţionarea lui Bukuresti a fost aplicată conform regulamentului arbitrilor, document ce nu este accesibil decât acestora, nefiind publicat pe site-ul FRB.

În acest sens, este posibil ca Laszlo Bukureşti să fi ispăşit cele opt etape de suspendare.

1 comentariu la aceasta stire:
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Stanciu Tudor :

    8 etape
    si totusi ce-nseamna 8 etape ?

    Adica clujul a mai jucat 6 meciuri dupa aceea (4 cu sibiul si doua cu ploiestiul) ... in nici un caz 8 si a jucat in fiecare "etapa" seria cu sibiul terminandu-se in decisiv

    cu 9 ani în urmă (18.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!