Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlo Lazar și Laszlo Polyak, încă doua sezoane la BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.03.2015

BC Mureș se va putea baza pe serviciile lui Laszlo Lazar și Laszlo Polyak pentru încă două sezoane. Președintele mureșenilor, Cornel Lungu, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă faptul că cei doi jucători vor rămâne la BC Mureș pentru următoarele două sezoane. Astfel, BC Mureș se pregătește pentru sezonul viitor când va intra în vigoare obligativitatea folosirii unui jucător român în permanență pe parcursul a 40 de minute. Atât Lazar cât și Polyak au evoluat în acest sezon ca jucători autohtoni, ambii aflându-se la primul sezon în „junglă”.

Laszlo Lazar a jucat 19 partide în acest sezon pentru BC Mureș. Pivotul are medii de 3.2 puncte, 2.5 recuperări și 1.0 capace. Pivotul a reușit cel mai bun meci în fața lui CSU Sibiu când a terminat cu 17 puncte și 6 recuperări.

Polyak a prins 15 meciuri în tricoul lui BC Mureș în LNBM. El are medii de 1.3 puncte, 0.5 recuperări și 0.4 pase decisive în 6.4 minute jucate pe meci.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Bravo Laci
    Lazar are in ultima vreme aparitii tot mai solide, incepe sa joace! parca mereu se temea de ceva cand intra pe teren, mai ales la Oradea....

    cu 9 ani în urmă (14.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!