Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlo Lazar: „E greu să te concentrezi atunci când te afli într-o incertitudine continuă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.03.2017

Căpitanul formației BC Mureș Târgu Mureș, pivotul Laszlo Lazar, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre situația actuală a echipei odată cu instalarea în funcție a noului președinte, Lorant Beres. Laci a declarat că, speră că toate problemele din jurul echipei vor fi rezolvate, iar jucătorii au decis să facă deplasare la Craiova pentru partida cu SCM U. 

„Momentan suntem într-o situație dificilă, ultimele săptămâni au fost foarte grele, mai ales pentru noi jucătorii. În ultima perioadă nu am știut cine este președintele clubului, având dificultăți și din punct de vedere al comunicătorii cu conducerea. De asemenea, suntem într-o continuare întârziere financiară, momentan noi sperăm să se rezolve și acest aspect. 

În timpul și după jocul cu Dinamo de acasă foarte multă lume ne-a judecat atitudinea, iar într-o anumită măsură trebuie să înțeleagă și dânșii că nu suntem roboți, suntem oameni, care ne bazăm pe ceea ce facem aici. Noi ne bazăm pe banii pe care îi primim aici pentru a ne întreține familiile și pe noi înșine. Trebuie să înțeleagă lumea că e greu să te concentrezi atunci când te afli într-o incertitudine continuă. Nu încerc să caut scuze pentru ce s-a întâmplat în partida cu Dinamo, am avut o zi proastă, într-adevăr, ei au jucat bine, noi prost, asta nu pot să o neg, s-a pierdut un meci care trebuia câștigat. 

Referitor la meciul cu Craiova, vom merge acolo pentru acest duel, iar următorul pas este partida de acasă cu Galați, care pentru noi cred că acel joc este crucial în privința play-off-ului”, a declarat căpitanul vicecampioanei en-titre și finalistei Cupei României din acest sezon.

BC Mureș ocupă în prezent poziția a 7-a în clasamentul LNBM, având 9 victorii, 12 înfrângeri și 30 de puncte acumulate. Cu o victorie azi la Craiova, trupa pregătită de Barnabas Szaszgaspar și-ar asigura în proporție mare locul 7 înaintea demarării play-off-ului. 

Disputa dintre SCM U Craiova și BC Mureș va putea fi vizionată azi cu începere de la ora 18:00 în direct pe DigiSport 4. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!