Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlo Lazar despre mutarea la Pitești: „Voi avea ocazia să lucrez cu oameni noi, colegi experimentați”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.06.2017

Lazar, în echipamentul fostei echipe, într-un meci în fața noii sale echipe

Laszlo Lazar va evolua începând cu sezonul 2017-2018 în echipamentul celor de la BCM U Pitești, asta după despărțirea de BC Mureș Târgu Mureș, echipă la care a activat în ultimele 3 sezoane, iar în ultimul a fost chiar căpitan. Noul pivot al argeșenilor a oferit primele declarații din postura de jucător al BCM U. 

„Mă bucur pentru realizarea acestui transfer. Voi avea ocazia să lucrez cu oameni noi, colegi experimentați, un antrenor priceput și sper să reușesc să îmi ajut echipa spre succes. BCM U Pitești vine după un sezon bun, cu rezultate bune și sper, ca și de această dată, lucrurile să meargă așa cum trebuie și să creștem. Important pentru mine este să mă integrez repede, să reușim împreună să formăm un grup unit, iar împreună cu ajutorul antrenorilor să avem rezultate bune. De fiecare dată când am jucat în sala de la Pitești am observat că fanii sunt cu totul dedicați echipei, o susțin indiferent de situația în care se află. Vreau să îi felicit pentru acest lucru și sper ca în noul sezon să fie alături de noi”, a spus Laci Lazar, citat de site-ul oficial al clubului din Trivale.

În sezonul recent încheiat Laszlo Lazar a bifat 29 de partide în LNBM și a acumulat medii de 6.6 puncte, 5.3 recuperări și 1.8 capace pentru un indice al eficienței de 9.8 unități, totul în 20.2 minute petrecute pe parchet. Alături de BC Mureș, Laszlo Lazar a jucat două finale în Cupa României și două finale în Liga Națională de Baschet Masculin, toate pierdute, având de asemenea și participări în cupele europene.

Laszlo Lazar își va trece astfel în CV al treilea club din România, evoluând la CSM CSU Oradea și BC Mureș. Totodată, pivotul a avut o aventură și în Ungaria la Jaszbereny KSE.

Ultimele materiale despre Laszlo Lazar și mutarea lui la Pitești:

Laszlo Lazar se desparte de BC Mureș, după trei sezoane petrecute în „junglă”

Laszlo Lazar a semnat cu BCM U Pitești

*Foto: Toth Csaba

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Lazar
    Sper sa avem un sezon bun. Bine ai venit!

    cu 6 ani în urmă (20.06.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!