Stiri Cupa României Masculin

Laszlo Polyak: „M-am simțit foarte bine pe parchet, am reușit să ajut echipa și mi-am recăpătat încrederea”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.01.2016

Laszlo Polyak, fundașul lui BC Mureș, a oferit o declarație la cofenrința de presă de după meciul cu SCM U Craiova din sferturile de finală ale Cupei României. Jucătorul cu cetățenie română a tras concluziile după victoria clară cu scorul de 89-70 al lui BC Mureș, în care el a făcut cel mai bun meci al carierei în echipamentul formației mureșene:

„Am fost foarte concentrați în acest scurt timp pe care l-am avut în a pregăti meciul cu echipa oponentă (n.r  SCM U Craiova). Cu siguranță am vrut să reparăm lucrurile după nereușita de la Târgu Jiu. Cred am reușit cu succes să ne pregătim pentru jocul echipei adverse. De la început am controlat jocul și am avut un efort colectiv foarte bun, am plimbat foarte bine mingea. Cred că avem șanse foarte mari pentru a ne califica în Final Four. Personal, m-am simțit foarte bine pe parchet, am reușit să ajut echipa și mi-am recăpătat încrederea după ultimele două trei meciuri.”

Laszlo Polyak a terminat partida cu SCM U Craiova cu 17 puncte, 7 pase decisive, 6 recuperări, 2 intercepții și 2 turnovers în 38 de minute petrecute pe parchet.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!