Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Laura Broomfield vorbește despre calificarea în finala LNBF după dubla cu Sfântu Gheorghe

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.04.2014

Campioana en-titre a României, ICIM Arad, este din nou în finala campionatului după ce a trecut în penultimul act de Sepsi SIC Sfântu Gheorghe cu 2-0 la general. Laura Broomfield, baschetbalista pregătită de Jose Araujo, a vorbit la finalul partidei secunde, desfășurată la Sfântu Gheorghe, despre victoria din meciul propriu-zis, respectiv despre ceea ce urmează în ultimul act pentru ea și echipa sa. 

„Obiectivul nostru a fost să controlăm jocul din punt de vedere defensiv. Sfântu Gheorghe a luptat din greu și au reușit un run bun în sfertul cu numărul 3. Jence Rhoads și Monique Coker au reușit câteva coșuri importante în ultimul act, în timp ce adversarele se luptau să înscrie împotriva apărării noastre. Noi credem că avem destul talent pentru a ne apăra titlul de campioană a României împotriva celor de la CSM Târgoviște. Vom face totul împreună ca o echipă, de asemenea, vom face tot posibilul pentru a câștiga”, a spus Laura Broomfield într-o declarație acordată TotalBaschet

Laura a fost una dintre cele 3 baschetbaliste ale Aradului care a terminat cu 17 unități la eficiență în victoria 77-63 în fața trupei covăsenene. Extrema de 1.85 metri a încheiat disputa în double-double cu 10 puncte și 14 recuperări. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!