Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laurențiu Grigoraș: „Există un memoriu pe care noi l-am depus la federație”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.02.2017

În ziua semifinalelor Final Eight-ului Cupei României a apărut un conflict la nivel declarativ între Ionuț Georgescu și Mircea Cristescu. Totul a plecat de la afirma oficialului stelist că între președintele clujenilor și unul dintre arbitrii internaționali ai României a existat un război care s-a lăsat cu memorii la comisiile FR Baschet. Mircea Cristescu a negat spusele team manager-ului de la Steaua.

Sursele site-ului nostru au indicat faptul că Laurențiu Grigoraș este arbitrul de care se face referire. Redactorii Total Baschet au stat de vorbă cu arbitrul, prezent și el la Sibiu, acolo unde va arbitra partida dintre BC Mureș și CSM CSU Oradea. Laurențiu Grigoraș ne-a povestit că există într-adevăr un memoriu între el și Mircea Cristescu, dar spune că nu a mai urmărit acel demers:

„Totul a început după un meci de la Cluj, între U BT și BC Mureș. Din punctul meu de vedere nu există niciun conflict între mine și Mircea Cristescu.  Există un memoriu pe care noi l-am depus la federație în care am descris ceea ce s-a petrecut după meciul respectiv, cât de obiectivi am putut fi noi în asemenea situație. Mai mult de atât nu știu ce să vă spun pentru că nu am urmărit ce s-a întâmplat cu demersul nostru, probabil că mai multe vă pot spune cei  de la federație, nici măcar nu știu unde a ajuns acel raport al nostru.”

Întrebat dacă nu cumva acest demers nu este un tertip al clujenilor pentru a-și alege arbitrii, Laurențiu Grigoraș a avut un răspuns diplomat:

„Mi-e greu să fac astfel de considerații și nu cred că este menirea mea să mă pronunț în această privință.”

8 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Articol tendentios
    Acest articol vrea sa inducă faptul ca ne-am alege arbitrii și ca o consecință suntem unde suntem datorita arbitrilor? Credeam ca sunteți un site obiectiv și echidistant fata de toate echipele

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      de acord
      Intrebare nepotrivita adresata de TB care se considera presa de sport decenta.
      Grigoras la brutarie!

      cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca sergiu_CMOS :

    Grigoras
    Grigoras are multe pacate de pe vremea asehotilor...

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Black_Mamba :

    La muzeu
    Grigoras ar trebui sa stea mai mult cu fosilele lui de la muzeu si sa lase baschetul in pace ca nu pare sa aiba prea multe tangente cu el.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mihai Radu :

    Ce ipocriti!
    Adică prostul asta recunoaste ca Georgescu are dreptate și voi si toata lumea baschetului va faceti ca ploua? Inchideti toti ochii doar, doar o castiga Clujul campionatul! Incredibil! Ce se intampla acum e exact ca pe vremea Asesoftului: jocuri de culise pentru Cluj, oameni de baschet si fani care accepta situatia. De parca noi toti suntem niste prosti care nu intelegem ca jocurile sunt facute de cand BT a semnat cu FRB si cu U. Puteti sa va faceti ca ploua, dar stiti bine ca nu e ok. La fel cum nu e normal ca Stanescu sa fie presedintele Stelei si vice la federatie! Ce-i asta?!
    Dar, atata timp cand fanii pun botul la vrajeala asta ca e totul ok, iar oamenii din baschet nu au pozitii ferme, o sa ne intoarcem in era Asesoft.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Mare dreptate ai, asa facem, doar asa facem...... Si acuma ca adevarul a iesit la iveala eu zic ca putem sa jucam sub adevaratul nostru nume, "U" Soros Cluj Napoca si sa anuntam ca dam 50 de lei pe capatana de hom si 30 pentru caine cu un bonus de 5 lei pentru dulai de talie foarte mica!

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    Mihai Radu
    Bai Mihai, tu pe ce lume traiesti? Tu te uiti macar ka campionat? Toti antrenorii spun ca anul asta Clujul are o echipa de nebatut si tu o dai jnajnte cu jocuri de culise si arbitraj? Vazand meciurile Clujului, ai impresia ca din motive de arbitraj au fost castigate? Cred ca oricine poate fi obiectiv si atunci cand e cazul, sa recunoasca un merit. Clujul are anul asta o echipa ff buna. Ca e meritul BT ca a avut bani, e alta treaba. Si Asesoft a avut ani in care erau de departe cei mai buni si nu striga nimeni de arbitrii, ca nu era cazul.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Da si cand ne-a dat Muresul cu terenul in cap in Demian, asa ajutor de la arbitraj, de nu se exista. Niste imbecili de comentatori...Pt intelegentii cu arbitrajul...va rog sa imi spuneti un meci in care Clujul a fost ajutata

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!