Stiri

LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria playoff-ului NBA

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.05.2017

LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria playoff-ului NBA. El reușește această performanță la 11 ani de la debutul în playoff.

James a trecut în vârful listei celor mai buni marcatori din istoria playoff-ului NBA de Michael Jordan. Jucătorul lui Cleveland a marcat 29 de puncte în meciul 5 cu Boston Celtics, încheiat cu scorul 135-102, la finalul căruia Cavs bifează a treia finală NBA la rând.

LeBron James a reușit să doboare recordul lui Michael Jordan și a atins borna de 5.995 de puncte marcat în 212 meciuri jucate în playoff, în timp ce MJ a totalizat 5.987 de puncta în 179 de meciuri în playoff.

Lista celor mai buni marcatori din istoria playoff-ului NBA:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!